Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szereznem egy GPS-t, de aztán eszembe jutott az iPod Touch-om, meg az, hogy ez a kis kütyü kb mindenre jó
, és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és pl egy olyan antenna, mint amit alább belinkeltem jó lenne-e a dologhoz.
GPS antennaA másik kérdésem pedig, hogy már le is töltöttem az iGo Hungary navigációs progit, amiről úgy tudom, hogy egy elég kafa kis térképszoftver. Ezzel szerintetek össze tudna dolgozni egy BlueTooth-os antenna?
A legjobban annak örülnék, ha valaki tapasztalatból írna valamit, hogy neki bevált-e a dolog.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- ROG ALLY X RC72LA-NH007W (Használt)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.