- Viszlát, iPhone SE!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4MbOo
tag
ma reggel fel akartam rakni az ipodomra egy ~6gigás iso fájlt. Azt írta ki h a célmeghajtóban lévő lemez megtelt, holott 100giga szabad helyem van rajta... tudja vki miért?
-
B4MbOo
tag
reggel 8kor megjelent.
[link] -
B4MbOo
tag
Azzal sztem csak rontanék a helyzeten, küldtem egy privit Racecam-nek, ebből a hszéből úgy derül ki neki köze van a dolgokhoz, hátha tud segíteni. [link] hohó! valami már változott, csak most vettem észre. link Nekem így néz ki, eddig a "megjelenésre váró cikkek" helyett "engedélyre váró cikkek" volt kiírva.
edit: ha lyricset rakok egy számra (itunessal), azt az ipodomon nemtudom megnézni?
edit2: na **** *****ügyes voltam megint. rámentem a szerkesztésre, a publikációnál már ott volt hogy megjelenés: egy időpont, amit nemtudtam megváltoztatni. Gondoltam ezt kéne megváltoztatni h végre kikerüljön, ezért kiszedtem a pipácskát a publikációból, majd visszaraktam. Most visszaléptem egyet, ugyanis megint "engedélyre váró cikkek" van kiírva
[ Szerkesztve ]
-
B4MbOo
tag
miért vár már majdnem egy napot engedélyre a cikkem? nekem kéne vmit csinálnom?
-
B4MbOo
tag
Na, megírtam a tesztet (inkább elemzés). Amíg nem publikálom ti nem látjátok?^^
-
B4MbOo
tag
a 'kéket' vettem. a neten vhogy sokkal kékebbnek tűnt ez a dolog (és a zöld is zöldebbnek) ugyanis élőben inkább lágy babakék, illetve lágy babazöld színűek. úgy emlékszem (nem az elsődleges lakóhelyemen tartózkodom éppen ergo nemtudom megmondani biztosan) 2év gari volt a csomagoláson. Le se sz*rja az erős rázást, ugyanúgy megy tovább a zene. A tesztre valszeg ma sem lesz időm, holnap meg könnyen lehet h nagyon másnapos leszek.
-
B4MbOo
tag
válasz
Gordiann #2725 üzenetére
EBBŐL BUNYÓ LESZ
amúgy ma du vettem egy KOSS keb20-ast. HXY, nagy köszönet és tisztelet neked, ugyanis gyönyörűen szól. Ipod classic + keb20 -> nyerő páros. hmm... ez nem is rossz tesztcímnek. apropó teszt. 1dolog hiányzik hozzá: idő. Szombaton megírom valszeg.
[ Szerkesztve ]
-
B4MbOo
tag
Remélem nem számít wareznak a kérdésem: lehet vhonnan ingyen ipodra játékot letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
B4MbOo
tag
Úgy döntöttem mégsem ma írok tesztet a classicról. Átgondoltam a dolgot és arra jutottam h mégiscsak egy (elsősorban) zenelejátszóról beszélünk, amin elég fontos a hangzás. Nem szeretnék véleményt alkotni amíg ki nem próbálom egy korrekt fülessel. (valszeg a hétvégén veszek egy KOSS keb20b-t, ergo hétvégén szándékozom megírni a kis beszámolót)
-
B4MbOo
tag
válasz
icecave #2689 üzenetére
azért ne álljatok annyira rá a dologra
így rá fogok stresszelni h irodalmi szinten kell fogalmaznom, és lebőgés lesz a vége. mondjuk vmi ilyesmi: ipod classic teszt
[ Szerkesztve ]
-
B4MbOo
tag
válasz
icecave #2686 üzenetére
óóó hát mixekkel tényleg nem kell bajlódni a rendezgetéssel
Szerintem holnap du összeszedem a gondolataimat és írok egy tesztet erről a gyönyörű kis készülékről. Csináltam képeket is a kicsomagolás folyamata közben, habár gyatra a minőség (w880i kamerája nem a legjobb).
HXY: a mammutban hol vetted a KOSS kes20b-t? meggyőztél a róla alkotott véleményeddel, és mivel óccsó is ez a legjobb opció (gondolom már nyilvánvaló hogy nem vagyok megelégedve a classic gyári fülesével, a tesztben majd részletezem)
-
B4MbOo
tag
Megjött végre a várva-várt ipod classic 160GB, hosszabb beszámolót később írok, egyenlőre ezzel a *************************************** itunessal b***akodom.
-
B4MbOo
tag
A megrázás isteni jel volt, úgy látom működött is -> gyanítom te is a classic mellett döntesz.
A keb20assal te is ugyanúgy meg vagy elégedve, mint az általad linkelt cikk írója, kickass?én ma du megrendeltem a classicot, egyből utána felhívtam őket hogy mikor adják fel (vidékre házhozszállítással kértem, miskolcra) azt mondták holnap feladják tehát pénteken megérkezik. már most megőrülök, nemtudok várni.
-
B4MbOo
tag
"Nekem az lenne a kérdésem a mostani tulajokhoz, hogy ha
USB-vel a PC-hez csatlakoztatjuk, akkor úgy látjuk , mint egy külső HDD-t/pendrive-ot?
Azaz lehet rá másolni ezt-azt? (azt tudom, hogy lejátszani csak akkor tudja, ha itunes-szal tesszük)"ipod nano 4g-re lehet másolni ezt-azt, itt a bizonyíték pityuszka hszében:
[link]az a gyanúm ha 4g nanora lehet, akkor classicra is.
én holnap fogom megrendelni a kinézett classicomat, elvileg 24órán belül kiszállítják, amint ez megesik el tudom neked mondani a tapasztalataimat
-
B4MbOo
tag
válasz
Gordiann #2645 üzenetére
HXY: itt van "élő" kép mind2 színű modellről, ha ez segít a választásban
[link]
Köszi a választ gordiann, szerintem egy ideig a gyárit fogom használni, majd ha lesz egy kis pénzem nézek vmi minőségibb agybadugóst (nálam is a sennheiser a nyerő)
Tokot nem adnak a classichoz ugye? Már most féltem a hátulját a karcolódástól.
-
B4MbOo
tag
Sziasztok!
Classic vásárlás előtt állok (a 160GB-os fekete modellt szemeltem ki magamnak), árgépen a legolcsóbb 51730FT, viszont nem túl sok infót fűznek hozzá.
link
Lenne egy pár kérdésem.
Ez hanyadik generációs lehet?
A legújabb az 5G ugye? 160GB-os classicból csak 5G van?
Korrekten szól a gyári fülessel, vagy érdemes azt is vásárolni?Személyes tapasztalatoknak is örülnék ezzel a modellel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]