Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Köszi, átnéztem őket, de ahogy olvastam, a gtkpodon kívűl más nem igen támogatja a videókat... Pedig nekem pont az kéne... MediaCoderrel kódolok általában mindent, és ha annok az iPodos verziójával átkódolok vmit, alap beállításokkal, akkor se engedi az iTunes felrakni... Vidómásolást akkor hogy lehet megoldani? Próbáltam QuickTime Pro Export files lehetőségével, ha Youtuberól rakok rá vidit, akkor megy, de nekem pont az lenne a lényeg, hogy sorozatokat rakjak rá, amik ugye XviDbe vannak, QT-hoz meg csak Mac alá van XviD plugin... Meghát a QT meg csak elindítja a kódolást, és nem látok semmi infót, hogy hol tart, stb...
Szóval a videókódolást, meg azt hogy vidokat rakjak rá hogyan ésszerű megoldani?Köszi: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest