- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.
És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??
icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni
Nem akarok süketen élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem akarok süketen élni...