- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.
És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??
icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni
Nem akarok süketen élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarok süketen élni...