- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
sziasztok!!
Ipod classic vételén gondolkozok,de az ára kicsit borsos még mindig ( legalábbis számomra).
Jó lenne a nagy tárhely,nem kéne félnem ,hogy megtellik zenével,meg videó is mehetne rá bőven, na meg nekem az egyszerű stílusa is bejön.Előzőleg egy 3.gen Nanom volt (igazából még mindig megvan),remélem annál jobban szól.Ha tévedek,akkor javítsatok ki
Egy Sandisk Clip+ lejátszó mellett használnám, erősítővel.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy megéri-e venni egyet??
Igazából egyedül az ára miatt vacilálok.
Ha valaki tud valami helyet,ahol olcsón lehet hozzájutni egyhez, örömmel meghallgatom
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
chubii
senior tag
válasz Gordiann #2626 üzenetére
köszi a választ!
Ma összehasonlítás céljából elővettem a régi nano-n és a clip+-t .Azt kell mondjam, sajnos a clip+ jobban szól nála ( erősítő nélkül próbáltam ki őket) . A sandisket csak erősítővel használom, mert úgyaz igazi. Szóval, ha erősítés nélkül jobban szól a Nano-nál,akkor már nemis biztos,hogy megéri még1 Ipodot vennem.
Egyenlőre várok. Ha van valakinek tapasztalata a Classic-al vagy egyéb hozzáfűznivalója, nyugodtan írja le.[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz icecave #2628 üzenetére
Ó köszi.Most egy kicsit megnyugodtam
Reméltem ,hogy a Classic jobb, csak még nem nagyon írta senkisem.
Akg 518 Dj fejhallgatóm van és egy Sennheiser CX-350-II fülhallgám. Ezekkel nagyon szépen szól a Clip+. Jövő héten lehetséges, hogy alkalmam lesz kipróbálni egy Classic-ot, szóval majd viszem a fejhallgatókat és mehet a próba
Még egy kérdésem lenne: amikor újra meghallgattam a Nano-t szinte semmi basszust nem hallottam,ha meg igen,akkor úgy torzított amennyire csak lehet. Ez csak nano-nál fordul elő, vagy az összes Ipod ilyen???ui.: a legújabb classic-ot lehet hackelni??
Az erősítőm egy Fiio E5,ami nem egy nagy cucc, de érezhetően javít a hangon. Egy jobb erősítővel mennyire szólhat jól a Classic??
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.
És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??
icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni Nem akarok süketen élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest