Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jorden06

senior tag

válasz Gordiann #2602 üzenetére

Most 6 számmal próbálkoztam csak, mert első körben 20 vegyes számot húztam bele iTunes-ba, és hatalmas káosz lett.

1. probléma: ha egy számnak nincsen alapból megadva valamilyen ID3 tagje, akkor még csak bele sem hajlandó rakni a zeneszámok közé, hogy azt majd később szerkeszthessem. screen a jelenségről (a jelölt, hiányos id3tag zenéket nem másolja bele semmi pénzért, de persze ugyan ezt csinálja a gépen lévő összes hiányos számmal is)

2. probléma: ha azokat a számokat amiket engedett bemásolni iTunes-ba, csoportosítom album artist és/vagy album szerint, akkor ugye a music résznél iTunes-ban egy mappa alatt látható mindegyik szám. DE! Ha ezt a létrehozott mappát szinkronizálom iPod-dal, akkor a cover flow minden egyes artist-nak nyit egy külön fület, és minden egyes ilyen külön fül alatt listázza az összes számot, amit a mappa tartalmaz.

Képekben, hogy jobban kifejezzem magam: KÉP1, KÉP2 Mivel az egyik számot RedCarpet mixelte, így nyit egy ilyen nevű fület cover flow-ban, és listázza a számokat, amiknek az albumcíméhez Vegyes zenét írtam. Egy másik számot Cascada mixelte, ezért nyit egy ilyen fület is, ahová szintén listázza a Vegyes zene tartalmát. És így tovább, minden egyes előadónak egy külön fület hoz létre, ahol listázza az összes Vegyes zene mappában található számot.

Talán segít valamit, így néznek ki a problémás vegyes előadójú számok a recently added fül alatt: kép, a music résznél iTunes-ban viszont rendes csoportosítva: kép

Új hozzászólás Aktív témák