- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Az alapzaj nyilván minden szempontból zavaró és rossz pont. Viszont a hangzás megítélése egy szubjektív dolog szerintem. Én személy szerint utálom ha dübörög meg csörömpöl össze vissza aztán hú micsoda hangzááás. Legyen naturális a hangja, h minden zene kitudjon bontakozni. Lehetne itt beszélni részletező képességről vagy esetleg szétkenésről és még sorolhatnám, de egy mp3 lejátszónál ez mind felesleges, örüljön az ember ha megüt valamilyen szintet (valszeg egy relatíve jó discman szintjét nem...)
Halottam olyan véleményt is, hogy igen is jó hngja van az ipodoknak, sőt nem színezi a hangképet annyira, mint ezek a kínai csodák, ahol alap a mélykiemelés és csiribiri társai (értsd: kikapcsolhatatlan). Más szerint nem jó, mint mondtam szubjektív. De mivel még nem hallottam, így konkrét véleményt majd mond más. Elképzelhető, h nem szól annyira jól, mint azt az ára mutatja, de egyelőre kételkedek ezekben a nagy lehúzásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest