- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
Ha meg azt szeretnéd hogy mindent a d-re mentsen a hely miatt akkor miert nem installalod oda az iTunest?
A 14 legnagyobb mobilgyarto elfogadta a toltokre vonatkozó szabványt és ezentúl micro USB-s lesz az összes. Én örülök ennek
Bonedragon: sehogy.. Max annyit tudsz csinálni hogy kikapcsolas helyett airplane modba teszed
-
kisbandima
tag
Úgy látom már megoldottad a problémát, de azért olvasd el ezt is:
How do I change "iTunes/Mobile Applications" folder to a different location -
sigmoid
tag
Nem értelek. Preferences - Advanced - iTunes Media Folder location
Ezt átállítod a D-re, és oda fog szinkronizálni.Különben meg ha nagyon nem tudsz egy fedél alatt megmaradni az iTunes-szal, van egy alternatíva: CopyTrans Manager. Kizárólag zenéket lehet vele szinkronizálni, de azokat kényelmesen, db építés nélkül. (iOS 4-gyel is!)
Én az iTunes-szal együtt használom, ezt zenékre, az iTunes-t meg minden másra. (Ui. az iTunes nem hajlandó windows share-en lévő fájlokat bekönyvtárazni.) -
-
rolcsibácsi
őstag
miert nem rakod az ipa-kat oda ahol gyarilag lenniuk kellene? ill ha ez nem megoldas akkor szerintem gyorsabb ha hagyod hogy leszedje oket a telodrol, behuzod az ipa fajlokat az itunesba egyszerre az egeszet, majd visszasynceled oket a telora, minthogy egyesevel adod meg a helyuket..
vettem egy tokot, tök noname, sima gsm boltban vettem, semmi extra de teccik, tokeletesen passzol a telora.. 2000volt
-
Everman
addikt
A legnagyobb problémát az okozza, hogy sokan fordítva gondolkodnak az iTunes-al kapcsolatban
Normál esetben az ember fia vásárolgatja a zenéit, filmjeit és ezeket alapvetően rendszerezve az iTunesban tartja, az iPhone/iPod/iPad csupán ennek a szoftveres ökoszisztémának a mobil kiterjesztése. Az iTunes nem egy sync szoftver, hanem egy önálló egység, aminek a tartalmát átszinkronizálhatod a mobil eszközödre is, ezért ragaszkodik az iPhone is a saját iTunes-ához és nem lehet másik gépről is rátölteni.
Az meg, hogy Windows alatt nehézkes a library mozgatása, az csak ottani probléma, OSX alatt elég az alt-ot nyomva tartva elindítani és megkérdezi, lehetőséget ad új Library létrehozására, vagy ha elmozgattam máshova, akkor annak használatára:
Win alatt a beállításoknál az Advanced fül alatt tudod megadni az új helyet, elvileg az alkalmazásokat is fel kell utána ismernie (OSX alatt tudtam csak megnézni, ott felismeri).
-
Kommy
veterán
Szerintem meg éppen a legegyszerűbbben használható szinkronizáló program, persze itt a gondot nálad az okozza , hogy windows-hoz vagy szokva nem mac-hez ha mac-et használnál nem ez lenne a véleményed. Vannak berögződéseid a Windows miatt. De persze ez mind szubjektív. Én használok mac-et is és Windows-t is, van amit egyikben van amit a másikban találok kényelmesebbnek
Mint ahogy a zene szinkronizálásnál miért törli le.
A backup nem tartalmazza a programokat, mert nem tartalmazza, csak azok mentéseit tartalmazza.Amúgy az iTunes dolgait át lehet helyezni, hogy ne az ssd-re rakja. VAlahol a menüben van egy preferences nevű menüpont azon belül pedig az Advenced tab és ott meg tudod változtatni a mentés helyét. Sőt kikapcsolható az is, hogy a zenéket belemásolja a könyvtárba.
-
_ak_
addikt
Ez a merge info nem ugrik be. mit is szeretnél pontosan ezzel az opcióval? Contacts? Ilyesmiket akkor tudsz elérni, ha a rádugod a telefond a gépre és itunesban arra kattintva, fent a bal oldali fülek közül kiválasztod a neked megfelelőt. Majd legörgetve a mondjuk a contactokhoz vagy a calendarhoz, keresel vagy pipálható opciót vagy egy legördülő menüből választhatsz ki ilyesmit. De ha nem erre gondoltál akkor nem tudom, h mit szeretnél.
a másik meg TextLater ami érdekes lehet számodra, DE!!! én nem próbáltam ki, csak most gugliztam össze, szóval nem tudom, h rendesen működik-e.
Djuree: Ha jól tudom, gyári függetlent és külföldi szolgáltatósat itt nem tudnak letiltani, bár utóbbi egyáltalán nem merem ajánlani, mert egy rossz lépéssel, lesz egy nagy és drága kacsa köved... A másik, h a 4-es iOS, elég gyérül fut a 3G-n és hát téged talán érdekelhetnek a játékok is, amik közül a komolyabbak, eléggé szaggattnak 3G-n, plusz mondjuk gamecenter is csak 3GS-től van. Már ha érdekel az online játék meg gamescore verseny.
-
rolcsibácsi
őstag
6x digi zoom lol
az kell
5x ös má nem is elég ami a gyáriban van mi
sosem értem mire jó a digi zoom, a kész képet is lehet nagyítgatni, sztem inkább az effektek miatt jó a camera+ na meg azért mert lehet folyamatos fényt beállítani fotózásnál így sötétben is lehet makrózni mondjuk
a gyárival lehetetlen..
-
rolcsibácsi
őstag
valoszinuleg allandoan hoborognek hogy miert nincs penzvisszafizetesi garancia..
nem lett volna semmi gondom anyagilag ha nem lopnak meg.. ezt sajnos nem lathattam elore.. hala a jo istennek egyenlore nem vagyok elcsuszva semmivel, de koszi az aggodast, eloszor befitlzetek mindent aztan szamolgatom a 200asaimat
valoszinu ugyanannyi appom lenne amugy akkor is, csak nem probaltam volna ki annyit.. -
Peti567
aktív tag
Zack
Letöltöttem a programjaid közül az Ace sniper 2-t, és a Grat Tank War-t tetszenek köszi.
Valamint azt kérdezném hogy a Facely program mire jó, annyit látok hogy facebookkal kapcsolatos...Galarado
Nagyon köszönöm a Quick Bins programot, már kerestem valami hasonlót régóta, szuper! -
Peti567
aktív tag
Na akkor jöjjön a lista a programjaimról: (tudom hogy sokan ismeritek ezeket a játékokat, de azért írtam majdnem mindhez egy kis ismertetőt, könnyebb válogatni) A legjobbakat kiemeltem!
Játékok:
Red Ball, Red Ball2 - logikai játék labdát kell irányítani ugrálni vele
Jet Ball
Air Hockey - lehet ketten is játszani, léghoki
Ice Age - szaladgálni, ugrálni kell a kis mókussal
Fruit Ninja - gyümölcs kaszabolós
Angry Birds - mindenki ismeri, legjobb
NFS Shift
Think Blue - Volswagenes giroszkópos autós
Labyrinth - giroszkópos golyós
Ping Pong - giroszkópos pattog a labda ütőt kell alá vinned
Paper Toss - papír galacsint kell a kukába bedobni pöcköléssel
Revolt - lődözős, szaladgálós, nem rossz
Can knockdown - vidámparkokból ismert, dobozokat kell ledobni x labdával
Crazy Snowboard - mész ugratsz, elesel stb. :-)
Jenga
NFS Hot Pursuit - rendőrrel vagy el kell kapni a gyorshajtókat!
4inRow - nemtom mi a magyar neve, 4 korongot kell kigyüjtened
Cut the Rope - ez nagyon tetszett, ki is játszottam, logikai
Mirror's Edge - rohansz egy csajjal, közbe ugrálni meg guggolni kell
MX Mayhem - motorral kell sziklákon menni, egyensúlyozni, ugratni, girós
Modern Combat 2 free - jó grafikájú fps játék, lövöldözős
MultiPong HD - flipperes, többen is lehet játszani
Geared 2 - fogaskerekeket kell rakosgatni,
High Noon - Volt egyszer egy Vadnyugat fííling, giroszkópos,
Real Racing 2 - egyik legjobb autóversenyzős, jó grafikával
Rayman 2 - öö, mész egy nagyfülű valamivel és közbe pontokat szerzelProgramok:
iBooks
Facebook
Időjátás progik: Időkép, Thermometer ((kinti hőmérsékletet mutatja), AccuWeather,
Nightstand, Ozone (van pusk figyelmeztetője), Weather Pro,
iTorch4 - zseblámpa
VLC, Oplayer
ShopShop - bevásárló lista
Műsorújság
MoneyBook - bevétel,kiadás számon tartó
FlightRadar24 - repülőket mutatja, milyen magasan, mennyivel, hova mennek stb.
PassCode - jelszó téroló progi
iMovie - videó szerkesztő, vágó
Messenger, Imo, Skype
Moziműsor
Shazam, SoundHound - mind a 2 progi zenefelismerő, odatartod a rádióhoz
és megmondja a szám címét, youtuben rákeres.
Die 3D - dobókocka (ha nem találnál sehol otthon) :-)
SPB TV - hirTv, M1, M2, Duna, Duna Autonómia + sok külföldi
Hirek: fn.hu, hírolvasó, tv2.hu, Blikk, Hír24, HVG (push), 7NAP, Nemzeti Sp.
Lightsaber - lézerkard, ha Obi Wan Kenobizni akarsz
OTP Bank
Booking.hu - szállások
Radio
Hungary - Tourinform
Ocarina - pánsíp szerű, fújod a mikrofont közbe lefogsz hangokat és zenélsz!
Nike+GPS - pl: futni, ehez nem kell címő, térképen berajzol, megtett km, sebesség stb.
Akciós App figyelő: AppShopper, FreeAppADay, AppFree
Vatera
PhotoForge - photoshop szerű
WeightMan - fogyókúrához, súlyodat beírod, grafikont rajzol, stb.
DataMan - adatforgalom mérés, külön wifi, külön 3G
Carpenter - Vízmérték, szögmérő, vonalzó
iBeer - sörös
Talking Hippo - aranyos, tamagocsis
Files Lite - pdf-nek
Gyorshajtás - kiszámolja hogy mennyit kéne fizetned
Music Top 10
Árukereső
Sport - CrunchFu - felülés PushuoFu - fekvőtámaszozáshoz
BpMenetrend
Smart City - ütvonal tervező, tömegközlekedéshez
Mindmegette - receptek
Call a Can Hu - taxik
Traffic Club - trafikat, baleseteket mutatná, ha sokan használnák
GPSLite - berajzolja a megtett utan, átlagsebesség, max, km, stb.
QuickGPS - jelenlegi sebességedet mutatja
ATM hungary - bank autómaták
Wallpapers HD - hátterek
Camera +
Helyesírás
Road Trip Lite - autód fogyasztását, tankolásokat lehet számon tartani
Eng<->Hun - szótár
Heart Fitness - pulzus mérő, átvilágítja az ujjad és látja a vér áramlását (tán)
Youtube Radio
Panorama - fényképezni
System - infó a telódról, aksi, merevlemez, proci
Opera Mini, Atom Web - böngészők
Happy B'Day! - sincronizál a facebookoddal + be is írhatsz szülinapokat és jelez
Waht Day Is it? - névnapokrs emlékeztet
Cuckoo - óránként kakukkol
M Booster - memória felszabadító -
Peti567
aktív tag
Nekem 128 app-om van iTunes szerint, de ennyi nincs fent a telón "csak" kb 100
Ebből vagy 35 játék! Majd holnap leírom a javát!
Persze nem használom az összes programot, pl. ATM Hungaryt se indítottam el telepítés óra, de majd egyszer milyen jól fog jönni ha kéne egy automata a közelbe! -
GALARDO
addikt
Nekem ezek vannak:
Játékok:
Fruit Ninja
Need For Speed Hot Pursuit
Brothers In Arms 2:Global Front
Infinity Blade
Mirror's Edge
Death Worm
Fishing Kings
Push Panic
SmurfsProgik:
Facebook
Twitter
iTorch 4
iTeleport
iBooks
Mindmegette
Serpenyő
Speed Test
Memory Free
Naz Geo TV
tv2.hu
TV24
Műsorújság
Cesar says...
Moziműsor
DJ mixer 3
Shazam
Youtube Radio
Blancspot
NYTimes
HVG
7NAP
Blikk
Press Reader
iPHUpper
Mammut
BpMenetrend
Olcsó taxi
ALDI
World Lens
Places
Balaton
WallpapaersHD
Icon Skins
iDOS
The DiceA progik nagy része ingyenes.A játékoké meg fizetős.
-
vadászcsiga
félisten
Akkor velem valami gond van mert múltkor 3 órát görgettem az app store-t és nem tudtam elkölteni a pénzem. Megvettem a WeatherPro-t mert sztem ez a legjobb, androidon is ezt használtam, meg a Camera+-t, utána kínomban még a PocketGuitart az iBeer-t meg a Sleep Cycle-t. Aztán ennyi. Játszani nem szeretek telefonon max.10 percig köt le, túrázásra használom még a telót arra a legjobb a RunKeeperPro ami még ingyenes.
-
GALARDO
addikt
Jaja elég nagy a kísértés és lehet költekezni én is már vagy 3k-t költöttem úgyhogy sztem ebbe a hónapba elég.Amúgy elvagyok a 4 letöltött játékkal csak féltem a szifont mert ha nem nyerek akkor az eszköz bánja.
Amúgy lehet nyáron kimegyek Ausztriába úgyhogy nem volt felesleges a potya kalauz.
-
Tizedes1
aktív tag
El vagyok tévedve?
Nem épp erre számítottam.
Miért ide írtam? Hát azért, mert volt egy halvány reményem, hogy hátha valaki itt, a fórumon ismer olyas valakit, akinek van ilyen telefonja....
Így gondoltam a kérdésemet.De ha azzal a pesszimista hozzáállással közelítek a használt - telefon - áruk vételében,amit a hozzászólásodból kiolvasok, akkor egyszer sem vennék használt telót.
JA, hogy vegyem meg a T-nél - a 8gb-os előfituzal 105.000 körül van nekem - , nos nincs az a pénz.
Az építő hozzászólást köszönöm, hisz így a külföldi oldalakon lesz érdemes körülnéznem. -
rolcsibácsi
őstag
en hasznaltam mar parszor, nemtudom te mennyire tokeletes kepet szeretnel de nekem eleg jol mukodik, van hogy nem is laftszik hol vannak az illesztesek.. es kezbol csinalom nem allvanyrol, sot megcsak biztosan sem tartom egy ponton.. csak mondjuk korbefenykepezem azt ami elottem van aztan egesz jo eredmenyek jonnek ki vele..
de mivel zséd van, azt mondom ha nem tetszik ez akkor probald ki a 360 panoramat. ott realtimeban veszi a panoramat amit nezel.. ahhoz mondjuk nem artana egy allvagy de en legalabbis nem studiomunkat vegzek hanem csak fun.. -
Enjoy
addikt
Én DualFit-et használtam, amikor 3GS-em volt.
Eléggé szorult benne a telefon, szenvedés is volt kivenni belőle a telefont
(De ugye annak íves hátlapja volt, s lehet ezért csinálták szűkebbre a tokot)
-
Amúgy én lebeszélnélek arról, hogy az iPhone-t használd futáshoz.
Én ~5km-eket szoktam futni, s talán izzadtság nem is érte, de a testhő végett rendszeresen bepárásodott, s el is színeződött az indikátor alul. Persze nincs para, ha van készülék biztosításod.
Erre a célra ajánlottabb egy ~5ezres Shuffle, vagy gagyi mp3 lejátszó is.
Nike+, TrackID meg hasonló dolgok 1-2 alkalom után fölöslegessé válnak.
-
Egyébként masszív, kényelmes - persze csak, ha nem húzod meg annyira, hogy vágja a karodat -
Peti567
aktív tag
"Memory Booster HD"
Kipróbáltam én is!
Kilőttem minden programot 160MB szabad RAM-om volt, elindítottam ezt a progit és 270MB szabad RAM-om lett!
Nem tudom mit csinált, de az jól csinálta!Remélem nem kutyult össze semmit! (pl vannak ilyen programjaim amik gondolom mennek a háttérbe: facebook, szülinapi, névnapi figyelmeztető (push-t küld), HVG hírportál- rendkívüli hírekről is küld push-t, DataMan, Kakukkos program (minden órába kakukkor), stb, stb.
Ezeket is akkor mindet lelövi a program szerintetek???
-
JamesHun
addikt
a profit, meg hogy később beletehessék és örüljünk, hogy de nagylelkűek
SMS visszajelzés meg számomra kb 10 éve alap dolog
a nokia 3210 is képes volt rá, nem tudom mit szórakoznak ezzel
azért az itunes kontra wifi szerintem neked is jó lehetne, mert minek kábelezzek 2011 be, ha nem kell és megoldható lenne
pár zene feltételére nem hinném, hogy kevés lenne a wifi adta sávszélességde visszaolvasva a mappák korlátozásának feloldásának én speciel örülnék
utálom a sok ikont egy helyen a főképernyőn
meg most már a jó pár mappát is a vegyes 1, vegyes 2 , vegyes 3 amikor mehetne ez mind egy mappába, vagy 1 mappán belül így 3 mappába
de majd egyszer a távoli jövőben
(nomeg jelezzen a beállított szülinapokra vazz, de erre már szedtem le progit, de ez is alap dolog már jó pár éve bármely telefonon)
-
joey04
titán
Azért én azt mondom, hogy a JB még mindig nagyon is sok olyan dolgot pótolhat, amit az Apple nem enged. Hogy csak alapfunkciókat emlegessek: bt file transfer, ums mód. Elhiszem, olvastam is tőled, hogy a bt nem fontos, kb soha nem használtad. Sokan mégis húzzák a szájukat, hogy ez hiányzik, és rengeteg újdonsült iPhone tulaj érdeklődik, hogy megoldható-e valahogy. Az ums módot hiányolok meg nem iPhone fikázok általában, mert ahogy megfigyeltem, ők a wp7nél is felemlegetik ezt. Tovább haladva: nagyon jó, hogy vannak mappák ios4-ben. Én annyira nem rajongok értük, arra jó, hogy a játékokat egy mappába pakoljam, úgy sem a játék az elsődleges (rácáfolva a mai cikkre
). De itt is olyan megkötések vannak, ami miatt sokan fordulnak a JB felé. Példa erre a limitált app szám ami belepakolható, vagy az, hogy új mappát nem hozhatsz létre a mappán belül. Sok iPhone tulaj neheztel azért, mert a Home screen elég butácska, nem ad elegendő információt. Erre is megoldást ad a JB, kicsit WM ízt adva a rendszernek. A Safari Download manager is egy létező igényre ad megoldást. Én sem tartom magam iPhone fannak, és belátom, hogy az Android notification bar megoldása nagyon jó dolog. Ezt másolja le az SBsettings, amit te kicsit degradáló módon emlegettél. Én nagyon sokszor lövöm ki/be a wifit, phonet, fényerőt. Egy példa: este, amikor már nem akarom, hogy hívjanak, Phone kilő, wifi bekapcs, és ha kell valami gyorsan felugrok a netre. látom, hogy mailben, fb-n, valahol üzenet jött, az illetőt felhívnám. Csak elcsúsztatom az ujjam a felső sávon, és azonnal kapcsolhatom vissza. Nem egy-egy funkciója miatt nagyszerű, hanem azért, mert több funkciót (kb mindent amit a beállításokban piszkálnék, és a task managert is) kiváltja. És ezek csak a legalapvetőbb dolgok. Az olyan kis okosságok, mint a Multitasking Bar már tényleg a finomhangolások közé tartozik. Warez felé kanyarodva: nagyon jó példa a szifon.com, ami az itthoni iphone hackelés hazája. Rendszeresen jelentkezik app ajánlókkal, és értesít az éppen akciós/ingyenes programokról. Továbbra is tartom, hogy a JB a mai napig nem a warez miatt fontos elsősorban, és elenyésző az a réteg aki ezért töri fel a készüléket. Ezzel nem megcáfolva azt, hogy a jb-t használóknak nem járt warez cucc a telefonján.
-
rolcsibácsi
őstag
sztem sehogy nem lehet elkúrni jb-vel, maximum ha 3g-d van és télleg annyi progit teszel rá amennyi rá se fér, akkor se lesz túl sok baja azon kívül hogy belassul, akárcsak akkor ha appstoreos progikkal tömöd meg. elég sok pénzed van ha nem sajnálsz párszáz forintokat kidobálni
ha az összes progit kinyomod akkor nem lehet 220mega szabad, kicsit kevés lenne.. vagy 3gs-ed van?.. vagy lehet rosszul mutatja a progi
amúgy azzal is lassab vmivel hogy ezt felraktad, egy egyszerű kikapcs-bekapcsa naponta többet segítene
amúgy azért mondod hogy felesleges a jb mert nemtudod hogy mik vannak..
eddig nem lehetett beszélni itt róla sajnos így valószínű nem is itt fog mostmár terjedni a jobbnál jobb jb progik listája. én is használom az sbsettingset, glovepodot -hangerőgombokkal zenevezérlés(hangerő is, plusz start stop)-mindezt a zsebedből.. camerabuttons- hasonlóan gombokkal lehet fényképezni, ledet kapcsolgatni, kameramódok közt váltani stb.,
lehet mindenféle mozgó hátteret berakni ha vkinek hiányérzete lenne az android mellett, akkor elmondom hogy sztem ezt még jobban lehet hekkelni.. mappákba is alapból 12-t iko fér be, ami elég gáz sztem.. ha pl több tátékod van akkor több játékmappa kell nekik.. van elemlámpa amihez fel sem kell oldani a telót így sokkal gyorsabban előkaphatod mint egy appstoreos progit.
lehet panorámaképet berakni és mikor lapozod, megy ide oda, ill össze vissza lehet témázni.. én nem használom ezt de a lehetőség a lényegbiztos hogy a mappás dolgaidat is elég egyszerű lenne megcsinálni amiben jelenleg korlátozva vagy
gyorsítani is lehet a teló aimációin ha épp vki le akarna alázni egy SGS-el
akkor nem menne neki
de télleg baromi sok lehetőség van a jb-ben, én már rengeteg dolgot kipróbáltam és sosem lett semmi baja.. na mindegy, ha neked elég ahogy van akkor elég..
vagy pl én már megőrülnék ha úgy kéne gépelnem hogy nem rezzen a bill ha rányomok egy betűre.. apró dolgok ezek, de ezek teszik számomra tökéletessé az apple elgondolását -
-
Persze hogy ismersz, mert a sok kis vérpistike nekiesik, nulla tudással, szanaszéjjel krekkelt meg warezolt cuccokat feltesz, persze, hogy szétbarmolja. Mint azt már 10000szer kitárgyaltuk, a JB-t nem az ilyenek miatt találták ki,hanem azért, hogy futtathassunk hasznos, de sajnos az Apple által nem támogatott programokat.
Ami miatt én JB-elek jelen pillanatban, az csak 2 program:1. Az általad "legördülő menü"-nek titulált SBSettings program. Hát ez a legördülő menü elég sokmindent tud, párat ideírok, a teljesség igénye nélkül:
- gyors ki /be kapcsolás airplane, adatforgalom, wifi, 3G, stb.
- memórifelszabadítás
- futó processzek, és azok kilövése is (ennek már nincs akkor haszna, mint annó, a 4-es iOS előtt)
- szabad memória kiírása a státusz báron, valamint wifi, térerő adatok kiírása szintén ugyanaottMég sorolhatnám, de mindezt ingyen tudja, számomra nélkülözhetetlen program.
A másik a CallCounter 3.10 perc van most a tarifacsomagomban, de van akivel ingyen beszélek. Ez a program úgy tudja mérni, mennyit beszéltem le, és kiírja az ikonjára, hogy be tudom állítani a kivételeket, valamint hogy mp vagy percalapúan számolja-e, havi számlazárást, mikor nullázzon, stb. Nagyon hasznos program, nem ingyenes, de az árát messzemenően megéri.
Senki nem mondta, hogy JB nélkül nem lehet élni, lehet, nekem is sikerült párszor, viszont tény, hogy van pár program, aminek igencsak van létjogosultsága, csak "sajnos" JB kell hozzá.
Az, hogy az általánosan elterjedt vélemény a JB-ről pedig az, amit te is képviselsz, hogy a JB elcseszi a telefont, pontosan az olyan kis "IQ fighter"-ek miatt van, akikről a hozzászólásom elején írtam. Viszont ismeritek a mondást, "Aki hülye,...." -
-
Kashim
őstag
Bocs, de ha akt képeket tárolsz a telefonodon családi képek mellett, akkor ne is használd az ömlesztett nézetet, ennyi az egész. Miért zavar hogy ott van? Valóban nem értem az észjárásod, én kérek elnézést. Nyilván erre az a megoldás, hogy vegyék ki az összes menüpontot amit nem használsz.
(én is tudok szemforgatós smiley-t)
Elbeszélünk egymás mellett, és én itt be is fejezném mielőtt személyeskedésbe menne át. Szép napot. -
Kashim
őstag
Az, hogy neked nincs rá szükséged, nem jelenti automatikusan hogy baromság a koncepció. Nem gondolod? Ne magadból és a saját felhasználásodból indulj ki állandóan.
De hogy leessen miről beszélek: van csomó családi fotód, külön mappázva alkalom szerint. Külön-külön gyorsan megtalálod őket ha valakinek mutatni akarod. De mikor ott helyben épp kiküldöd tv-re vagy akárhova és meg akarod őket mutatni, ne kelljen már állandóan menük közt lavírozni, berakja randomizáltan az egészet és kész. Nem mindenki tárol egyszerre bulis/nyaralós/tájképeket a gépén, ezt kéne megérteni. Van akinek így kényelmesebb. Nekik megvan a lehetőség. Neked nem kell -> ne foglalkozz vele, komolyan egy plusz mappán vitázunk? Vegyék ki a kedvedért, hogy más meg szívjon?
-
zack
nagyúr
Megjött a válasz a T-től:
Kipróbálták, náluk is ez a helyzet, viszont nem duplikálja, csak a képek linkje szerepel a fotókönyvtárban. A válasz, ezek után annyi volt, hogy Apple koncepció, hogy így oldották meg, ezt mondták a T-nél mint hivatalos álláspont. Hogy én lássam egybe is. Én meg mondtam hogy ezt a választ nem fogadom el, mert nincs benne semmi logika, bár így hogy kiderítették hogy nem duplikálja, így azért akkora gond nincs. Nem feltétlen negatívum, de most már tudom hogy így kell megszokni.
Ettől függetlenül a logikus az az én álláspontom még mindig. Ha szelektálni akarom a képeimet akkor mappákat hozok létre és nem akarom ömlesztve látni. Ha meg ömlesztve akarom látni akkor nem hozok létre mappát. Nem tudom ez miért és mi alapján lett koncepció. -
rolcsibácsi
őstag
cibes vagyok, nem tudom mennyire biztonságos vagy nem, annyi pénz nincs a számlámon sosem, csak azt szoktam megnézni hogy megjött e már a mani vagy sem, ha igen akkor megyek és leveszem, minuszba nem tudok menni, ugyh nagy gondot nem tud okozni igazából senki, még ha be is tudna lépni.. amúgy nem félek az ilyen dolgoktól, biztos ki van találva a biztonsági rendszer erre.. ennyi erővel gépen se merném megnézni, sőt a bankkártyámat se merjem használni, csak menjek be személyesen.. áá
bízom az internetbeneddig nem volt sosem gondom, kis hal vagyok én ehhez..
@sigmoid: a qwertz és qwerty miatt
-
-
Szerintem az újrakódolásnál az új konténerbe helyezés gyorsabb és praktikusabb
-
vadászcsiga
félisten
Nekem a mobil tv-ről azt mondta decemberben az ügyintéző amikor vettem a tellát hogy 10 óra ingyenes bla-bla és mondani akarta az azon felüli díjakat de nem tudta mert az iphone-on nem tudják egyelőre számolni a túlforgalmazást. Kérdeztem meddig de erre nem tudta a választ.
Egyébként nekem eddig nem sikerült beizzítani a mobil tv-t hiába tekergek a web n walkon hogy néz ez ki?
A reload gombot én az alsó eszköztárban tudnám üdvözölni.
-
vadászcsiga
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest