Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
<NewL> #19036 üzenetére
AppStore-ban is van egy halom böngésző, ingyenes és fizetős is egyaránt! Írd be hogy: browser
Ez nagyon jó, ingyenes böngésző: Mercury Web Browser
-
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #19036 üzenetére
Contacts marad, mert azt szoktam meg.
Spotlight-ban a zenéket szoktam keresgélni többnyire.Maps-ot is használom, szóval az is marad
Ha gyorsan meg akarok nézni egy helyet, utcát, vagy valamit, akkor nem indítok csak azért iGo-t, meg a térképnézete is gagyibb. iGo marad navigációnak, a Maps pedig térképnek
Ráadásul iránytűt is sikerült jól belőnöm, amit szintén kihasznál a Maps.migabi24: neked is köszi
-
Ulkesh
őstag
válasz
<NewL> #18913 üzenetére
"játékok mentéseit valahogy le tudom szedni,lementeni gépre? pl Avatar"
A játék mappájából mentsd el a Documents és Library mappát, azok valamelyikében vannak a mentések. (Ha Cydiából telepíted és lefuttatod az AppLinks-et, akkor a var/mobile/Applinks mappában könnyebben megtalálod a játékot.)
-
chege
aktív tag
válasz
<NewL> #18812 üzenetére
nemtudom milyenre gondolsz pontosan, applestorban ilyesmik vannak:
AlarmClock!
12,24 Alarm Clock
AudioVisual Clock -
tikshow
addikt
válasz
<NewL> #18711 üzenetére
a winterboard egy másodperccel se csökkenti az akuidőt, a smartscreen és a többi widgetes marhaság viszont keményen leszívja
Enjoy: igazából annyi változás lett még, hogy a szolgáltató logót kicseréltem, meg a status bar-ba ilyen színátmenet van, állítgattam az akut is meg wifi és térerő csíkokat, de nem tudtam jobbat összerakni, mint a tehér, am itt egy kép róla:
link -
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #18634 üzenetére
Hogy mikor csináltam?
Nem elég későn, és nem túl koránBiológiai órám el van picit tolódva így az ünnepek alatt.
Egyébként más is írt rám ezzel az Avataros dologgal.
Az illető speciel nem talált ki a faluból. Mondjuk valóban elég hülyén lett megoldva. Ugye a "faluban" körbe lehet menni, s ott találod a kijáratot ahol jön be a fény.
Böszbe nagy fényesség, nah azon kell átmenni -
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #18614 üzenetére
Azt hiszem nem lepődsz meg, ha megint én fogok segíteni
Ha rányomsz arra a "mancs" ikonra, majd mégegyszer a jobb felső sarokban, ott kiírja a feladatokat.
Az In Progress alatt találod a jelenlegi feladatot.
Már nem emlékszem ,hogy mi volt az első feladat, de ha jól rémlik, akkor kellett egyet "lovagolni" a tiszta terepen.
Ha végeztél az egyes feladatokkal, akkor vissza kell menni az archoz, hogy végeztél.
Mindig felkiáltójel lesz felettük. -
Quaresma
aktív tag
-
scisco
csendes tag
válasz
<NewL> #18213 üzenetére
Sziasztok!
Beleolvastam a topikba, de nem láttam ilyen téren felvetést (ha még is van, elnézést kérek).
Tehát szeretnék venni egy iPhone-t, viszont számomra nagyon fontos lenne, hogy működjön rajta a Fring is és ne csak WiFi-n, hanem rendesen 3G-vel is.
Ha ez nem megy, akkor sajna le kell mondjak róla...
Én nem szeretnék mindenféle fél-, vagy egyáltalán nem hivatalos babrát vele, ezért nekem ez tényleg fontos kérdés.
A másik, hogy állítólag nem lehet vele mobilTV-t nézni, ne azt azért én nem tudom elhinni, de szóval kedves hozzáértő fórumtársak, segítsetek nekem a kérdések megválaszolásával!Előre is köszönöm a válaszotokat!
Egy (remélhetőleg) leendő iPhone tulajdonos.
scisco
-
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #18161 üzenetére
Én végigvittem a Career-t, de nincs meg az összes kocsi.
Ugyanis csak a BMW-t akartam megszerezni, azt pedig megkaptam a World Tour utolsó küldetésének végigvitelével.
Aztán eladtam a Pagani Zonda F-et, s max-ra tuningoltam a BMW-t
Bár max speed-je kisebb, mint a Zonda-é, de sokkal jobban irányítható. -
zsolidodd
senior tag
-
Coyote2000
őstag
válasz
<NewL> #17326 üzenetére
na jó, de a Winamp tud olyat, hogy "remove missing files from playlist" és "...duplicated songs", amik egy kattintásra kiválogatják és eltávolítják a törölt fájlokat illetve a dupla sorokat. iTunesban meg lehet játszani egyesével - pedig odáig eljutottak agyilag, hogy felkiáltójellel kiemelik a törölt fájlokat, de erre már szűrni nem lehet...
-
lackoka
tag
válasz
<NewL> #17085 üzenetére
A naptárbejegyzések szerkesztése amennyiben kategorizálva vannak az outlokban a következő: Naptár - Nézet - Jelenlegi nézet - Kategória szerint . Itt külön vannak a saját bejegyzések, az ünnepek és a névnapok. Kijelölve törölhetőek az egyes csoportok. Egy törlés utáni szinkronizáció az iphone-ról is törli a bejegyzéseket. Sok sikert!
-
válasz
<NewL> #16682 üzenetére
A programokat JB nélkül is lehet több oldalra rendezni, kategóriánként, nem kell, hogy az előtte oldal tele legyen, és csak utána kezdődik másik oldal...
Viszont az is igaz, hogy lapozgatni kell ujjal, mert ahhoz már JB kell, hogy egy képernyőre kidobja kicsiben az "appoldalakat", és arra bökj, amire egyből akarsz lépni. -
lackoka
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest