- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
Mr.Grincs #24862 üzenetére
vannak oldalak (pl. facebook) ahonnan automatikusan a Youtube alkalmazast nyitja a telcsi, es le tudja jatszani a videokat. lehet, hogy masik oldalon nezelodsz, vagy megvaltoztattak az "embed" modjat? Nem tudom.
Siman a youtube.com peldaul nem megy, csak az alkalmazasbol...amugy en birom az uj forumarculatot
-
Coyote2000
őstag
-
Csapi007
veterán
-
válasz
Mr.Grincs #23842 üzenetére
Update-tel raktad fel, vagy Restore-ral? Előbbi esetben nem csoda, ha nem változott semmi, hiszen az nem töröl, csak frissít.
Szerintem sikerült bekapcsolnod valami gyengénlátó feature-t. Lásd Zoom.
Próbálj meg három ujjal duplakattolni a képernyőre.Szerk.: Valószínűleg mert vadul kattingatsz a menükben
-
zerone
tag
-
-
kispéé
senior tag
válasz
Mr.Grincs #22523 üzenetére
Hát sötétedés után főleg bulinapokkor (péntek,szombat) nem ajánlott az utcán sétálgatni. Mai fiatalok nem tudnak magukkal mit kezdeni, az utcán éjszakáznak. Emellett a kisebbség (cigányok) is aktív szereplője az éjszakai életnek. Volt már rá példa, hogy hazafele menet cigit kértek és bunyó lett belőle, na de off vége
Icecave: Köszi!
Szecsy: Nem szoktam menőzni vele, de tény, hogy minden haver odáig van érte hiába van a bandába nokia 5800 meg lg arena. -
BloodyEddie
őstag
válasz
Mr.Grincs #22482 üzenetére
A fóliát azóta én is megtaláltam ph-n lényegesen olcsóbban, én sajnos nem tudom ennél kevesebbért hozni. A füles elvileg ugyanolyan minőségű mint a gyári, hangzásra is, szóval ennyiért szerintem nem rossz vétel. Valszeg mindenből rendelek pár darabot, és ha elkapkodják, lesz második kör, ha meg senkinek se kell, akkor megtartom szobadísznek
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #21943 üzenetére
én egy alap nokia bh-103-at használok folyamatosan, meg vagyok vele elégedve(annyi, hogy halk egy kicsit, meg nincsen rajta távirányító zenét léptetni, de a 3gs nem is tudja, hogy dögölnének meg... viszont a voice control, hangerőszabályzás megy rajta faszán), viszonylag olcsó is a media markt-ba mondjuk, hogy meddig bírja az passzolom, a telefonból annyira nem vesz vissza, hogy be van kapcsolva a bt és szól a zene headseten, a headsetet meg fingom sincs meddig bírja, de szerintem 8 folyamatos zenehallgatást simán vissz, csak ajánlani tudom
-
válasz
Mr.Grincs #21230 üzenetére
Ezt a leírást nézted már?
Nem próbáltam sose, de relevánsnak tűnik. -
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #20563 üzenetére
ha csak nézegetni akarod ezeket a fájlokat akkor a documents 2 ingyenes verziója tökéletes lesz számodra, én is azt használom, amúgy wifin keresztül lehet elérni, elindítod a progit ott rákattintasz a wifi jelre kidob egy címet ezt böngészőbe beütöd, innentől kezdve meg úgy használod, mint egy e-mail kliens mondjuk(kikeresed és feltöltöd), de egyből a telóra felmásolja a fájlokat
-
Kommy
veterán
válasz
Mr.Grincs #20563 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a program , akár szerkeszteni is lehet benne a dokumentumokat, pdf-et is olvas. A fájlokat pedig úgy tudod rátölteni, hogy böngészőbe beírod az iphone címét és egy portot utána bejön egy webes kezelőfelület ahol fel/le lehet tölteni a fájlokat., programot persze el kell indítani az iphoneon
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Grincs #19966 üzenetére
Ja, elég durvák, viszont én kipróbáltam egy JBL-t (talán On stage micro, vagy III, nem emlékszem kb 23K volt) és nagyon durván jól szólt, pláne a méretéhez képest. Én az éjjeli szekrényemre akarok valami ilyesmit, mert a hálóban nincs se TV, se hangcucc, max laptop.
-
Kommy
veterán
válasz
Mr.Grincs #19690 üzenetére
Általában az ilyen programoknál ha elindítod, akkor indít egy file szervert amire rá tudsz kapcsolódni, böngészőben be kell írni a készülék ip címét plusz egy port számot (program kiírja) és bejön egy oldal ahol fel lehet őket tölteni. Ezután a telefonon megnyitható az adott programban.
-
-
-
-
D@niel
addikt
válasz
Mr.Grincs #18826 üzenetére
Látom mindenki megtalálja a kedvencét
Először nem akartam belinkelni gondoltam menne érte a leba., akarom mondani lecseszés, de így akkor vegyétek ezt Szilveszteri Ajándéknak !
Van aki itt a fórumon fog szilveszterezni ? Csak hogy ne egyedül legyek már...
A 3GS-ben 3, vagy 3.2megapixel van ?
-
-
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #17101 üzenetére
párosító módban van az a szerencsétlen headset vagy csak simán bekapcsoltad? 1000%, hogy nincsen és akkor nem látja, mivel még nem volt párosítva a telefonnal, miután párosítottad utánna elég csak bekapcsolni és látni fogja(ezért látja a másik telefon) - bocs a fogalmazásért, de csak annyit mondasz, hogy nem jó, nem jó, nem mondod, hogy próbáltad-e vagy sem és 2 készüléken kizárt, hogy egyszerre legyen rossz a bt
-
Misi1979
őstag
válasz
Mr.Grincs #17090 üzenetére
Tipp, hatha: paroztasd a sonye-vel a wep-et, majd torold a kapcsolatot a sonye-n belul. Ha megvan,ki-be kapcs a wep-et es ugy probald paroztatni az iphone-al..
Bmw: nagyjabol, de ha jol emlekszem uj a keszuleked, szoval par ciklus es kicsit jobb lesz az akku teljesitmenye. A wifi keszenlet nem fogyaszt annyi ido alatt csak 2-3%-ot. A bekapcsolt 3g, push eszik ennel tobbet.
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #16965 üzenetére
1.remélem windows-t használsz, mert máson nem tudom
szóval belépsz a sajátgépbe, és ott meg fog jelleni a telefonod mint kép és videórögzítő, innen tudod kimásolni őket(most nézem amúgy, hogy ez .mov-ba vesz fel, nem mp4-be kéne?)
2. itunes indít, iphone-ba belépsz, kikapcsolod az autómatikus szinkronizálást, és bekapcsolod a "Sync only checked songs and videos" -t és a "Manually manage music and videos" -t innentől már ugyanolyan, mint volt, csak kattintani kell a sync-re a szinkronizáláshoz -
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #16938 üzenetére
Jó kérdés, nekem is van ilyen problémám. Tölts le egy másik programot az app store-ból, és megjavul a többi is. A probléma időszakosan ismét elő fog jönni, ha szinkronizálod itunes-szal. Viszont egy újabb program letöltésével ismét megjavul mind. Én nem is szinkronizálok iTunes-szal, azóta nincs ez a gond. Pontosabban kiválasztottam, hogy manuálisan szinkronizáljon. Tulajdonképpen fölösleges minden nap sync-elni, hisz csak restore-nál van jelentősége. Ha nem synceled, biztos, hogy nem jön elő a probléma. Persze hülye tanács, mert miért ne synceljen az ember, joga van hozzá.
Nekem azt javasolták, csináljak új accountot, mert authorizációs hiba lehet, de egyelőre nem volt kedvem/időm ezzel szöszmötölni.
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Grincs #16903 üzenetére
az kell, rém egyszerű amúgy a kezelése
bal oldalt a felső rész az itunes libary(music movie stb-stb) amit ide pakolsz azzal szinkronizál a telód, a legegyszerűbb, ha ide behúzod a dolgokat, zenéket filmeket(képeket nem ide kell)
a zenét lehet még alul a playlist-be, behúzod egy már létrehozottba vagy csinálsz egy újat(jobb klikk create)ha ez megvan rádugod a telót(közbe is rajta is lehet teljesen mind1) és megjelenik majd, a iphone ikonja(szintén a bal oldali sávban) erre kat
bejön egy valószínűleg számodra tök kínai dolog, mert ha nem lenne az akkor nem kérdeznél
egyből a kezdő lapon(alul) van egy ilyen, hogy automatic syncig(alapból ez ki van pipálva) - ez azt csinálja, hogy amit talál az itunes libary-ben azt mind felpakolja a telóra kérdés nélkül(vigyázat, ha törlöd a libary-ből, vagy ha nincsen a libary-ben a fájl akkor törli a telóról!)képeket meg a pictures pontban tudsz megadni, úgy, hogy kiválasztod a mappát(igen ez baromi rossz, nem is értem, hogy miért így van, mind1), itt javasolt, hogy hozz létre egy külön iphone-nak fentartot mappát valahol gépen és ebbe másold azokat a képeket amiket fel akarsz rá rakni
nagyából ennyi, ha még van kérdés szóljál nyugodtan
-
válasz
Mr.Grincs #16896 üzenetére
Na, menjünk sorban... Ahogy rádugtad az iPhone-t, és kiválasztottad, van ott sok fül. Az ikonok rendezgetése csak az egyik. A Music fülön ha nem azt állítod be, hogy mindent másoljon, hanem pl. playlisteket (amit Te kézzel összeállítasz), ez a probléma máris megoldódott. A videóknál egyesével is lehet jelölni. A képeknél úgyszintén. Most mi a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest