Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ear001 #309739 üzenetére
Csak Revolut kártya érintett, beléptek a Revolut fiókjába, Revolut chat lerázta -> Apple a hibás? Érdekes…
Pénzügyi szakemberként talán tudhatná PayPal, Revolut kb. arra jó Netflix stb. párezres tételek és a pénteki sörözést elosztani, nem százezres összegekre, mert ha probléma van levelezhet egy sablonból válaszoló droiddal, (lett is belőle félreértés) igazi bank esetében pedig telefonálhat és bemehet személyesen a bankfiókba. -
válasz
Ear001 #309739 üzenetére
Én mindent értek, de van egy orosz cég akinek van egy nagyon jó szolgáltatása (én is használom) és volt is náluk chargebackem is, de automata feltöltés és nagyobb összeg pár óránál tovább tárolása rajta? Mindenki maga dönti el, hogy milyen veszélyesen éli az életét. Csak akkora összeget töltők fel rá amit egyből el is használok. (max ha kevesebb, mint 4k akkor 4k-t) A nyaralás árát is ezzel utaltam át euróba ingyen, de az is addig volt rajta míg rátettem és elutaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest