- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
esbii22 #230113 üzenetére
Tehát akkor idleben nem fogyaszt többet a telefon, viszont a takarékosabb SoC ellenére is az akksi megvágásának részben a SOT issza meg a levét.
Ennek fényében remélem nem csinálnak rendszert a tápcsökkentésből, mert úgy tűnik hogy a negatívumokat nem lehet teljes mértékben ellensúlyozni.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
esbii22 #227816 üzenetére
Az Apple hivatalos levele nem így néz ki, de még csak nem is így fogalmaznak.
Már az első mondatban nyelvtani hiba van, az Apple meg azért nem zárol soha fiókot, mert valamid nincs kitöltve. Ha mégis így lenne, akkor már eleve a felületükön / eszközükön vagy és addig nem hagynak elmenni, míg ami kell ki nincs töltve.
Meg mi az hogy Re:
Mire válaszolnak?
-
Wmwinters01
tag
válasz
esbii22 #227816 üzenetére
Megadtad valamikor is az emailodat az Apple-nek? Kollégámnál volt még tavasszal egy adathalász email, ami hasonlót kért tőle, kopp ugyan-úgy nézett ki minden, mint az Apple, de nem volt elővigyázatos és minden amit kértek, leírta (bankkártya adatokat is...) ... nem mondom, szépen megrövidítették.
Szabin van, de majd utána kérdezek nála, hogy hogyan is indult nála ez pontosan..szerk.: az rémlik, hogy tett feljelentést is, de nem tudom hol tart most az ügye.
-
SharpSA
veterán
válasz
esbii22 #224191 üzenetére
Érdekes ez az Amoled vs IPS kérdés. Feleségemnek 11 van, nekem 11 Pro Max. Megmondom őszintén, hogy normál használat mellett nem veszek észre különbséget. Ha egymás mellé tenném mindkét készüléket ugyanolyan tartalommal a képernyőn, akkor biztos látszana a különbség, de amúgy tényleg nem tűnik fel, hogy melyikben milyen képernyő van, legyen az kép, szöveg, vagy akármi ami éppen megjelenik.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
esbii22 #224191 üzenetére
Szia!
Én S9-ről váltottam, nekem rendben van a kijelző, persze az AMOLED valamelyest jobb és szebb, de nem annyira, hogy ezért kifizessek sokkal többet.
i11 szenzációs sebességben, üzemidőben, kamerában, semmi rosszat nem tudok rá mondani, az S9 után olyan érzésed lesz, mintha űrhajóba ülnél.
Pedig én az S9-et is imádtam, de az Android 10 kicsinálta a RAM kezelést..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest