- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz
syler123 #307110 üzenetére
Még olyan nagy átlagban nem tudok véleményt írni ezen oldalon, annyi biztos, hogy most, így új állapotában 1-1.5 napot végig lehet vele vinni problémamentesen.
Estére így marad olyan 35-40% benne, nagyjából.
Hozzáteszem, én csak az 'alap' funkciókat használom rajta, trackeli a napi mozgást, szívműködést, megy róla a Spotify, üzenetek csekkolása, de pl. az Edzés az ki van kapcsolva, jelen pillanatban.
Röviden tömören, ez még mindig egy erős 1 napos óra, ahogy írják is, és nem is igazán szabad tőle várni többet ilyen téren.Viszont teljesítményben az S9 érezhetően fejlődött az S5-höz képest pl., amiről leváltottam.
Ui: a vér oxigén szint mérő feature-rel viszont kíváncsi leszek, mit fognak kezdeni, remélem az US-ben történő Ban végett nem fogják 'lekapcsolni' egy később update formájában a dolgot. Lehet sose frissítem onnantól inkább, az elég cink lenne
-
Zoona
aktív tag
válasz
syler123 #306734 üzenetére
Meg is rendeltem a tokot. Most a Clear case + kamera védő szett jött ki olcsóbban - 4.283 Ft volt a Classic hybrid case + kamera lencse. Azért néztem percekig a 2 ajánlatot, hogy tényleg csak az extra kamera lencse ami plusz-e vagy a tok is más, de elvileg a tok ugyanaz.
Szerk: A cloud case amit vettél az vékony? Nem vastagítja meg annyira a telefont? Lehet később beruházok egy olyanba is.
-
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
syler123 #306830 üzenetére
Esetleg készítenél róla egy videót? Én egy 13 Pro-t használok, mindig Safarit, és sosem volt gondom. Direkt megnyitottam a prohardvert, azonnal kattintottam a levél ikonra és be is töltött. Nem a szemem előtt, hanem már ott volt minden.
Előtte 11, előtte 7, azelőtt 6S volt. iPad vonalon volt Air, 6, Air4 és Air5. Itt sem tapasztaltam problémát Safarival, és így több böngészőt nem is próbáltam.
Számomra konkrétan felfoghatatlan amit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest