- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Szerintetek mire elég egy 500 megás netcsomag T-nél? viberezés néha net, emailezésre lenne használva főleg
Kell inkább az 1gb? -
snooze
veterán
hali!
a világóránál miért van egy órával elöbbre a budapesti idö?GO Gunners!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #33251 üzenetére
Bőven elég szerintem, én 7-800mega fölé sose mentem még, de annyit is csak úgy értem el,h több helyre osztottam és ment napi 3-4órát a net...
Aztán max följebb váltasz, ha kevésnek bizonyulna, de nem hiszemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #33259 üzenetére
igen,és akkor fent a statusnál egy órával kevesebbet mutat..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #33261 üzenetére
ez is megtörtént már,de ugyanaz..azért kérdeztem..csak a kézi beállitással jo az idö..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #33263 üzenetére
marad a kézi..csak nem tudom miért lehet ez..jb-s..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz snooze #33264 üzenetére
Gondolom kilőtted a privacy -> location -> system services -> setting time zone-t. Ami egyébként fölösleges alapból, de ha jailbreakelsz és cloudról van visszaállítva a backupod, akkor az az idő el fog csúszni egy órával. Ha ezt on-ra állítod egy pillanatra, majd megint kikapcsolod, jó lesz utána.
Feltéve, ha így van nálad, ahogy gondolom.
-
-axxon-
tag
válasz gilfoyle #33245 üzenetére
nekem nem találja a kereső.
T-mobile honlapján ezt írják:"Figyelem! A NAVIGON Select T-Mobile Edition díjmentes alkalmazás letöltési lehetősége 2013. március 1-től megszűnik. Azon ügyfeleink, akik már aktiválták az alkalmazást, aktiválástól számított 2 évig használni tudják az alkalmazást. Új ügyfelek részére az ingyenes alkalmazás 2013. március 1-től nem letölthető."
én március 19-én lettem t-s
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
LordAxwell
senior tag
Ha egy iPhone 4S-re az apple garancia ellenőrző oldala azt írja, hogy még garanciális, akkor hova tudom vinni a készüléket? A helyszínen kell e valami papír, vagy elég csak a készülék, mivel ugye sorozatszám alapján megy!? (vodafonos a telefon amúgy)
köszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
legenda
válasz LordAxwell #33273 üzenetére
a szolgáltatóhoz vidd/viheted as készüléket, és a szolgáltatós jótállási jegy, vagy a számla nem árt.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
LordAxwell
senior tag
-
peugeotmate
őstag
válasz LordAxwell #33275 üzenetére
Vodaefone-nál lett véve -> Vodafeone-hoz kell vinni. A GSM bolt is csak megvette valakitől a készüléket, szerintem elég egyértelmű.
meg
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok!Van egy Iphone 4 16 gb,És néha vibrál a kijelző?Az elkerülhető valahogy?Esetleg képernyő csere nélkül?Üdv!
-
LordAxwell
senior tag
válasz peugeotmate #33276 üzenetére
De vodafonos garancia papír nélkül elfogadják?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LordAxwell #33275 üzenetére
Ha nincs papír, kelleni fog az eredeti előfizető. Így viszont ez elég problémás, mivel azt se tudod kié volt.
-
LordAxwell
senior tag
válasz r3dsnake #33279 üzenetére
Tehát akkor ha az apple oldalon azt írja rá, hogy garis, akkor az úgy nem játszik, hogy beviszem az egyik istore-ba, megnézik a széria szám alapján, és elküldik nekem gariztatni?
-
legenda
válasz LordAxwell #33280 üzenetére
szolgáltatós készüléket csak adott szolgáltatóhoz lehet vinni, máshová nem.
próbálkozz be a szolgáltatóval, de szokták kérni a számlát vagy a jótállási jegyet!
oda is visszamehetsz, amelyik üzletben vetted, adni kellett volna hozzá a szolgáltatós jótállási jegyet! vagy ott kaptál, és csak később tűnt el?[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LordAxwell #33280 üzenetére
Nem. Mindenképp vodához kell vinned, és kelleni fog az eredeti előfizető. Még ha meglenne a garipapír is, tudtommal a voda a cserélt új (refurb) készüléket, csak az eredeti vásárlónak adja oda. T-mobilenál nem kell hozzá az előfizető, de a garanciapapír ott is (vagy az előfizetői szerződés).
-
rbence
senior tag
A Modmyi repo működik valakinek? Nekem alapból nem volt fent jailbreak után és nem is tudom hozzáadni az apt.modmyi.com címmel,a neten keresgélve olyat találtam,hogy modmyrepo.com kell helyette,látszólag le is szedi az alkalmazások listáját,de a repo üres
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
LordAxwell
senior tag
Igen adtak hozzá, de elveszett a papír.
Bemegyek a vodafonhoz, mondom nekik, hogy itt vettem meg lehet nézni sorozatszám alapján, de leveszett a garancia papírom és állítsanak nekem ki egy újat, ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LordAxwell #33284 üzenetére
Neked biztos nem fognak kiállítani úgy, hogy teljesen más nevére szól.
-
LordAxwell
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LordAxwell #33287 üzenetére
Tudommal csak akkor adnak másik készüléket, ha igazolod, hogy te vetted.
De mindegy ebben az esetben, mivel garipapírod nincs, ezért csak előfizetői szerződéssel tudnád kiváltani a dolgot, de az sincs. Más ügyfél adatait, meg nem fogják kiadni. Ha meg mégis, az elég nagy baj.
-
legenda
válasz LordAxwell #33284 üzenetére
az a gyanúm, hogy csak az eredeti tulajjal áll szóba a szolgáltató...
-
LordAxwell
senior tag
válasz r3dsnake #33288 üzenetére
Nekem nem kellenek az eredeti tulaj adata, annyi a lényeg, hogy adjanak egy jótállási papírt amire rá van írva az IMEI száma a mobilnak, ennyivel ez el is van intézve, eddig is így csináltam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz LordAxwell #33290 üzenetére
Sok sikert, hogy igazolni tudd így, hogy nem lopott. Nem véletlenül van szükség az eredeti tulajra...
-
legenda
válasz LordAxwell #33293 üzenetére
nem feltétlenül, nem minden esetben kerül tiltásra.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha SBS Settings-sel állítok fényerőt, majd lezárok a kijelzőt, akkor miért állítja vissza a fényerőt alaphelyzetbe? Nem lehet ezzel kezdeni valamit?
-
rbence
senior tag
válasz snooze #33294 üzenetére
Újra jailbreakelni meg nem szeretném,mert már rengeteg minden fentvan,igazából a telenor feliratot akartam csak lecserélni egy kisebb logóra,mert sok helyet foglal és ha nem a modmyi repoból rakom fel a zeppelin-t akkor bootloop lesz az eredménye :/
"...Life is too short to remove USB safely..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest