Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boltvarazs

    csendes tag

    Sziasztok

    két kérdésben kérném a segítségetek.

    Alza esetén korábban olvastam itt, hogy elvileg cégeknek is 36 hó garit adnak. Az ügyfélszolgálat azt mondta hogy ez termékenként változik (?), és hogy majd a számlán látszani fog, nem tudja megmondani...

    ezzel kapcsolatban van esetleg infója valakinek (iphone 15/pro/max) - esetleg gyakorlati tapasztalata, mert már megérkezett neki?

    másik kérdés: Apple Carplay

    VW csoport autóinál sajnos tapasztaltam hogy míg mondjuk egy samsung a54-el megy a vezetékes Android Auto, addig S22, S23 és S23 ultraval nem megy. A telefonok más autókban (pl Kia) tökéletesen működnek, gyári kábellel és más kábellel is próbálva. Külföldi fórumokon sokan panaszkodtak ilyenre, elvileg az USB C 3.1 Gen2 szabvány okoz gondot. (frissítés telefonon és fejegységen is volt, minden lehetséges opció körül volt járva. Sajnos megoldás sem a Samsung, sem az AA részéről nincs azóta se)

    Láttam hogy korábban felmerült itt is a kérdés (gondolom hasonló okok miatt), de van olyan esetleg akinek VW csoport autója van (2021-) és 15 pro modellel próbálta a Carplay-t? Gyanítom hogy a sima 15-el nem lesz gond (usb 2), viszont a pro modelleknél ugye már usb 3 van, ráadásul külföldi fórumokon szaporodnak az ezzel kapcsolatos bejegyzések (mármint hogy vannak akiknek nem működik).

Új hozzászólás Aktív témák