- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
Van média és több hatóság, szerinted csak kamura bemond valamit az Apple környezetvédelemi statisztikákról?
Processzor stb. fejlesztés: nem tudom lehet neked a Face ID se elég jó fejlesztés, de amikor landscape módban is működik már, vagy Apple Music Sing karaoke, voicemail valósidejű mutatása vagy Pro-nál már utólag is lehet portré módba tenni egy képet, az mind az újabb processzorok miatt van, vagy más: ha lidar szenzor se hétköznapi szükséglet, attól még van haszna. Egyáltalán nem lehet olyat kijelenteni, hogy nem fejlesztenek.
Amúgy századszor írom: átlag 3 évente cserélnek iPhone-t, úgy már van különbség, de a kockák folyton leragadnak évről évre csak kevesebb változás, nem tudom ti minden évben ipari forradalmat vártok?
Machine learning vonal privacy szempontból jobb mint a felhős megoldások.
Azt használsz, amit akarsz. Nekem mindegy, csak feltűnt az ellentmondás, azt írtad nem fejlesztenek, bezzeg mások, hát akkor szabad legyen megkérdezni miért mégis iPhone…
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest