Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oba

    addikt

    válasz M1995 #298911 üzenetére

    A negatív trend követése nálam nem tartozik az erények közé. Eddig egy dobozban volt a töltő és a telefon, egyszer vitte a futár és puffogott ki szmogot. Aztán hirtelen mindenkinek vennie kellett töltőfejet. Majd jött az usb-c-ligntning kábel probléma. Nem tudom te hogy vagy vele de nekem nem állt halomban otthon a töltő amikor még járt a mobilhoz, mert mint mindenki más adtam a készülékhez amikor eladtam. Most senki sem kap töltőfejet és vennie kell, amit le kell logisztikáznia a cégeknek külön, a szent gyártók pedig dörzsölik a markukat. Amúgy te minden marketing szöveget elhiszel a cégektől?
    A benchmarkos különbségeknek nincs értelme, meg annak, hogy x százalékkal gyorsabb mint az előző évi, amikor az emberek 99 százaléka azt sem használta ki.
    Sehol sincs kánaán, nem tudok elvakultan rajongani egyik gyártóért sem. Azért használok iphonet mert most ehhez van kedvem. :) De ha a te értékrended szerint csak akkor szabad iphonet használni ha egy rossz szót nem szól róla az ember akkor elnézést. :)

    szerk: amúgy ha észrevetted nem savaztam egyik modellt sem, csak arról beszéltünk, hogy lemaradásokat pótolt be az elmúlt időben az Apple, most már ott van minden téren mint a többiek, a fold dolgot most tekintsük nem létezőnek... szóval nem szidom az iPhoneokat csak nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézem

    Na de tényleg befejezem az offolást.

    [ Szerkesztve ]

    Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html

Új hozzászólás Aktív témák