Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
kchris78
veterán
itt azért jó lenne egy reprezentatív minta mielőtt kijelentjük hogy minden új iphone mellé megvételre került egy új töltőfej is. nekem volt már itthon egy több éves mobil aukey töltő, valahogy csak vettem egy 30W usbc töltőt is a 90W töltő mellé.. Amerikáról beszélünk mint elsődleges piac és macbookok esetén már 2016 óta (!!) usbc a töltő.. ipad talán 2018 óta? akinek csak egy ilyen eszköze van az elmúlt 5 évből annak van usbc töltőfeje. Igaz magsafeet is visszahozták.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Van média és több hatóság, szerinted csak kamura bemond valamit az Apple környezetvédelemi statisztikákról?
Processzor stb. fejlesztés: nem tudom lehet neked a Face ID se elég jó fejlesztés, de amikor landscape módban is működik már, vagy Apple Music Sing karaoke, voicemail valósidejű mutatása vagy Pro-nál már utólag is lehet portré módba tenni egy képet, az mind az újabb processzorok miatt van, vagy más: ha lidar szenzor se hétköznapi szükséglet, attól még van haszna. Egyáltalán nem lehet olyat kijelenteni, hogy nem fejlesztenek.
Amúgy századszor írom: átlag 3 évente cserélnek iPhone-t, úgy már van különbség, de a kockák folyton leragadnak évről évre csak kevesebb változás, nem tudom ti minden évben ipari forradalmat vártok?
Machine learning vonal privacy szempontból jobb mint a felhős megoldások.
Azt használsz, amit akarsz. Nekem mindegy, csak feltűnt az ellentmondás, azt írtad nem fejlesztenek, bezzeg mások, hát akkor szabad legyen megkérdezni miért mégis iPhone… -
markknight
veterán
Ez a körmyezetvédelmis szöveg egy nagy blama arra, hogy miért kapunk rosszabb hardvereket. Látszik, hogy anyaghasználatban a 15 Pro nem egy top level minőség és a mai napig featureként tüntetik fel, hogy egy 600 ezres telefonhoz nem adnak fülest meg töltőfejet ami amúgy elég borsos 10.000 forintos áron vehető meg Ez az összeg nyilván kétszer annyira fáj, mivel kaphatnánk ingyen is..
Gondolom anyagilag ez a nagy zöldségesség nagyon, nagyon megéri, ezért nyomják ezerrel. Ha ráfizetés lenne, akkor 2x meggondolnák csinálják-e. Azzal tehetnék a legtöbbet ha nem gyártanának minden évben új telefonokat, csak mondjuk 2 évente. Ja, de akkor kiesik egy csomó lóvé.
Egy Mac alaphangon 5-6 évig elketyeg. Ha egy SSD-vel felturbózott 2007-es Macet odaadnék anyámnak, szerintem simán ellenne vele, mert az úgy össze volt rakva. De nem, minden tavasszal tele kell szemetelni azzal is a világot, meg az iPadekkel, Watchokkal és a többi. Ha mást nem tudnak, akkor megváltoztatják a telefont keretét, adnak egy új csatlakozót, meg lecserélnek egy új gombot, de akkor is ki kell adni minden szeptemberben új telefont, ha vért is húgyoznak akkor is
Jobs óta sorra mennek az érdekességek, ez a cég már nem az a cég ami volt, csak sokan itt ragadtunk, mert megszoktuk. Óvatos lépések, nulla előrelépés, a trend követése. Persze, ez is egy irány, igazából engem ez a környezetvédelmis beetetés ami nagyon felhúz, mivel ezzel is az Én zsebemből szedik ki a plusz lóvét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest