Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Noxy #284442 üzenetére

    Amúgy most kipróbáltam, mert tegnap nem volt bekapcsolva az analitycs. Ma legenerálódott és ráküldtem. Mi az első szöveg?
    "Cycle count
    This is a measure of how many times your iphone's battery has been drained from 100 to 0. This need not happen at one go.
    For example if your iphone goes from 100 to 50, you recharge it and it falls back to 50 once again this counts as one cycle."

    Nah tehát először azt mondja, hogy 100-ról 0-ra merítés értékét mutatja, majd közli, hogy ebbe azért beletartozik az is ami több lépcsőben jön ki, tehát pl 100-ról 50, majd töltés, és megint 50-re le...Tehát gyakorlatilag az első mondatának mondd ellent. nah már most ha ennek az értékét beleveszi a számolásba, akkor az igen nagy hiba, hiszen a cycle countba a második mondata alapján az is beleszámít, ha csak 40-ről 80-ra töltöm, és onnan esik le 40-re, majd megint csak 80-ra, holott pont ettől degradálódik legkevésbé az akksi. Szal nyugodtan vedd ezt az értéket halál pontosnak, csak már az ő leírásuk alapján is látható, hogy ez egy általuk meghatározott érték, és nem a valós. Ha valósat akarsz, akkor vidd egy szervízbe, ahol rendesen műszerrel ki tudják mérni. Az lesz a valós.

    Amúgy még egy megjegyzés. 99%-nak mutatja azt az akksi értéket, ami akkor volt, mikor új volt (ő szerinte). Ez meg ugye nem lehet, mert 100%-ról indulunk. Ugye minden akksinak el kell érnie egy gyári értéket minimum, és akkor kerül beszerelésre, tehát nincs olyan, hogy egy 99%-os akksit szerelnek bele, max 100%, vagy 130%-osat, vagy 117%-osat stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák