Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
mötálhed
tag
Sokan fikázták a neten, de nekem tetszett az új nóta. Belehallgattam a koncertbe is. Nyilván Chestert nem tudja pótolni, és a régi számok sem állnak majd tökéletesen neki, de szerintem tökös ha egy banda ilyen tragédia után meri folytatni a dolgot.
-
Az uj szam inkabb ilyen egytucatos amerikaipunkos valami, a regebbi dalok viszont jol alltak a csajnak. Kar, hogy szcientologus, ez sokat levon az ertekebol.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
Samus
addikt
A Meteora után veszett el belőlem a rajongás, úgy, ahogy a zenekar otthagyta az őket meghatározó nu metal stílust. A Minutes to Midnight önmagában nem lett rossz, de ott már nem egyedit alkottak, hanem tömegzenét keztek el játszani, a Thousan Suns már abba az irányba ment, hogy nekem fogyaszthatatlanná vált, a Living Things-et már nem is említem...A Hunting Party próbált visszamenni, de csak a zúzás maradt benne.
A Collision Course mellékvonal viszont nem lett rossz.
Részemről az LP megállt a Hybrid Theory és Meteora albumoknál.
A Ghost in the Shell csapat csinált egy teljes remix albumot a régi/új számokból, ami gyakorlatilag sokkal jobbra sikerült, mint az együttes útöbbi albumai.Az új vonal pedig...a régi számok újraéneklése számomra a zenekar hőskorának meggyalázása volt, egyszerűen borzalmas. Az új szamuk alapvetően nem rossz, minél többször hallom, annál jobban tetszik, de sajnos az a Linkin Park már nem jön vissza soha. Ezzel is fognak új rajongókat szerezni, és lehet, hogy a név is eladja magát, de a stílus elveszett.
Valaki anno írta egy hozzászólásban, ha jól emlékszem, egy The Hunting Party-ról szóló blogbejegyzés alá, hogy az LP elhagyta a régi hangzást, az épp aktuális trendeknek megfelelően alakítja magát. Van benne igazság.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
dynamicrossh
tag
Velőtrázó borzalom. Nem tudom miért kell ezt erőltetni megváltás volt a bandának az énekesük halála mert így abba lehetett szépen csendben hagyni az értelmetlen vergődést amit csináltak 2003 után. Ha ennyire komolyan gondolják és nem csak moneygrab az egész akkor új néven kellett volna újrakezdeni.
-
Flashback
addikt
válasz dynamicrossh #8 üzenetére
Ott a pont.
#7 Samus: Hybrid Theory és Meteorával rakták le a névjegyüket. De így visszatekintve tényleg eddig tartott csak a színvonal. A Hybrid Theory még megvan CD-n a raktárba valahol.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
.Szaki.
addikt
Ez pontosan így van, egyetértek! Kedvenc bandám volt anno a LP a Limp Bizkit mellett. Én is úgy érzem, hogy a Hybrid Theory és a Meteora volt az aranykor, utána valami elveszett.
Ne is mondd, nekem a Meteora is megvolt, de ellopták. Gyönyörű volt a borító is, egy CD és egy DVD volt benne, ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
Haaaaat, erosen tul van ez tolva ez a szcientologus dolog. Van egy darab bejegyzes vagy foto vagy mi, majd egy evtizeddel ez elottrol. Azota semmi se mellette, se ellene. Namost a szcientologia olyan, hogy art az egeszsegnek, ha (so-so) hires emberkent nyiltan kiallsz ellenuk.
Ha meg aktivan szektatag vagy, akkor mar az is, ha nem aktivan tolod oket.Szoval szerintem nem szcientologus, de nem fog kiallni ezt mondogatni, mert rohadtul nem hianyzik ez senkinek. De ha meg megis az, amig nem nepszerusiti a szektat, reszemrol le se szarom, zene legyen jo - az meg eddig jo. Uj albumot meg majd meglatjuk, reszemrol remenykedem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Az (is)a baj az új Linkin Parkal és az új énekessel, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri. Az pedig sosem lesz. Sőt ebből a szempontból üdvözítőnek tartom, hogy nem egy Bennington hasonmást próbáltak keresni mert az még gázabb lett volna. Nekem pl. sokkal jobban szól Armstrong kisasszony előadásában az új nóta mint a régiek, nyilván fenti okokból....
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.....
Gyanítom az új formációban is sikeres lesz a banda és ezt a régi fanok vagy elfogadják, vagy nem.
Amúgy Armstrongal a legnagyobb problémám, hogy a live videókat nézve semmi érzelem nincs az előadásában. Mint ha felmondaná a leckét. Sem düh, sem lelkesedés, sem katarzis nem látszik, rajta, gyakorlatilag fa arcal nyomja le a dalokat. Ez pedig Bennington örökségeként a kevésnél is kevesebb......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
addikt
Az a legnagyobb baj, az új lLinkin Parkal, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri az új énekesnőt. Az meg sosem lesz. Igazából ez a verzió szerintem még mindig jobb mint ha tudatosan egy Bennington klónt kerestek volna.
Gyanítom az új fromáció sikeres lesz így a régi rajongóknak a vagy megszokik, vagy megszökik választás marad....
Amúgy Armstrong kisasszonnyal a legnagyobb problémám, hogy live videókat nézegetve olyan mint ha felmondaná a leckét. Semmi érzelem, düh, katarzis, lelkesedés, harag stb. nem látszik rajta. Ez pedig Bennington öröksége felől nézve, nagyon kevés, sőt semmi.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.Szaki.
addikt
válasz mefistofeles #16 üzenetére
"Az a legnagyobb baj, az új lLinkin Parkal, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindenki Benningtonhoz méri az új énekesnőt. "
Igen, ez sajnos benne van. Pedig szerintem valahol az is benne volt az új tag választásában, hogy ha női hangot vesznek fel, akkor talán kevésbé fogják benne keresni Chestert. Valamilyen szinten viszont sajnos még nekem is nehéz elvonatkoztatni, két dolog miatt: Az első alkalom az volt, amikor eljátszották a régi számokat, innentől pedig óhatatlan volt, hogy az ember hasonlítani fog. A másik pedig az, hogy szerintem az új szám ha minimálisan is, de a hölgy részének dallamai is hasonlóak a régi Chesteres vonalhoz. Szerintem. De ez ugye teljesen szubjektív dolog, szóval simán lehet, hogy mindenki máshogylátjahallja ezt. Igazából egyelőre nekem Mike-nak a keményebb rap részei hiányoznak. Nekem kicsit erőtlen. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon."
Amúgy ez a lényeg. Kíváncsi vagyok az új albumra, mert a szám amúgy nekem tetszik. A csaj elleni utálat szerintem kissé el van túlozva. (ennyi erővel az új dobost is anyázhatnák, mert nem úgy játszik mint Rob...Pedig de )
Live-Die-Respawn
-
Szintén.
Amikor lement a meglepetés újraalakulós online stream (élőben néztem, fent maradtam ), és bejelentették az új albumot, volt ilyen erősen limitált példányszámú (asszem 5800db globálisan) gyűjtői biszembaszom csomag; Na, egy olyanra gyors sikerült lecsapni, mondom ezzel támogatom a bandát, ez is egy jelzés, hogy igény az van rájuk, a CD-vel meg úgy voltam, hogy leszarom, majd berakom a PS5-be, aztán meghallgatom, úgyis arra van kötve a hifi...
Aztán rájöttem, hogy hupika, optikai meghajtó ugyan van benne, de audio CD támogatás bsszottul nincs ám a PS-ben... úgyhogy marad szegény csomag bontatlan ereklyének, hátha egyszer érni fog valamit, az albumot meg hallgatom spotify-ról oszt kész.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Folyamatosan a fejemben van az új szám
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Alusky
aktív tag
Mint mindenkinek aki abban a korban nőtt fel, a gördeszkás, BMX-es, graffitis, iskolában, családban szar az élet motívumokkal..., a Hybrid Theory és Meteora két klasszikus album lett, bútorlapokból tákolt ládákból üvöltettük minihifikről mindenki örömére. Mai napig szólnak a kocsiban.
Az utána jövők már közel sem voltak olyan jók néhány számtól eltekintve.
Hogy a lelki állapotuk változása vagy a pénz matt váltottak stílust sosem tudjuk meg, mindenesetre érdemes addig kihasználni a fiatalkori őrületet amíg megvan és 40-50 fölött áttérni a szelídebb énekre, mert nagy tehetségek mennek így kárba. Lásd a System of a Down esetén is. Ígyisúgyis elmegy a hangjuk 50 éves korukra, bőven elég akkor a stílusváltás, nem már két album után. Numetált sokat nyomtak anno, de jó numetált nagyon kevesen. Különben nem hiányolná ennyire mindenki.A csaj bejön, az új szám jó, szerintem a többi is jó lesz ha ezt a vonalat követik. A régi számokat viszont nem kéne énekelniük, mert nagyon fülbántó. Engedjék el, legyen akkor tényleg egy új együttes ez. Szerintem épp ezért akartak direkt énekesnőt, hogy ne lehessen a régihez méregetni, hanem egy új szálat nyitni. Akkor viszont ne is énekeljenek régi számokat. Vagy ha igen akkor valamelyik férfi énekessel akinek majdnem Chester hangja van, az új számok meg a csajjal.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Heavy Is The Crown Linkin Park (hivatalos videóklip) | League of Legends – A 2024-es vb himnusza
Á ez is jó lett. 2:10-nél az üvöltés....
Live-Die-Respawn
-
Hat, ha ilyen lesz az uj album, nem lesz sok gond.
Szerintem ez is baromi jo lett. Emptyness machine is nagyon tetszik, ez is, szamomra abszolut hozza a Linkin Park hangulatot, imadom.
-
Ha a tobbi szam is hozza ezt a szintet, az mar nalam Meteora/Hybrid Theory szinthez kozel van. Ami nagyon durva lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen