Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz burgatshow #268108 üzenetére

    Igen, tudom, hogy nincs user management, de lehetne :) Nyilván az a filozófia hordozható ketyerék piacán, hogy mindenki vegyen egy eszközt magának.

    Ezt a tárhely halmozást most hirtelen nem értem, hogy mire írod :) Az be van kapcsolva és használni is fogja. Lehet rosszul írtam le amit szeretnék, de a user story kb így néz ki, hogy: Én mint Apple felhasználó, szeretném ha a közös használatú iPadünkön én és a feleségem is elérné a saját fájljait ki/be jelentkezés nélkül

    Ezt persze simán meg lehetne oldani, ha szerepelne egy "iCloud fiók hozzáadása" opció a files-ban, ami egy aprócska bejelentkezés után megjelenítené azokat a fájlokat is. Mivel Google Drive-ot meg OneDrive-ot is lehet hozzáadni, ezért egy újabb iCloud fiók, nem kellene, hogy gondot jelentsen.

    De úgy látom nincs rá megoldás, szóval majd max browserbe belép vagy keresek valamilyen third party iCloud fájlkezelő appot ha van.

    Még kipróbálok egy olyat, hogy csinálok két külön mappát iCloud drive-on. Egyikben az én, másikban az ő dolgai. Ha jól tudom meg lehet osztani egymással mappákat, szóval az ő mappáját megosztom magammal, így valszeg látni fogom files-ban is azt a mappát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák