- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Sziasztok! Én a P20 kistesoját használom pár napja, de azt kell, hogy mondjam megeri az árát, szerintem egyáltalán nincs túlárazva.
Gyönyörű kijelző és készülékház, oké hogy a tavalyi p10 lite processzora van benne de egy átlagos felhasználónak bőven megfelelő ez a sebesség.
Én ezek után nem venném meg a P20 at közel dupla áron, annyival nem jobb mint a lite -
-
szendo777
tag
Én is beneveztem egy példányra, még ismerkedünk.
-
batai15
félisten
De hányás ez a navbar meg fp kombo. Ha már apple majmolas akkor lehetett volna a notch mellé gesztus vezérlés, úgyis android p is erre fog át térni
-
FireFox1996
őstag
Szép a design, viszont nagyobb aksit rakhattak volna bele.
-
rdt89
addikt
Én szeretem a Huaweit és Mate 9 pro tulajdonosként kicsit csalódott vagyok, már csak azért is mert a Kirin 960 1080p-ben tudja a 120fps-t és 720p-ben meg a 240fps-t, miközben hardverileg jelentősen gyengébb a 970-nél. Én beáldoznám a 960fps-t ezekért, mert értelme így nem sok van, hogy mi határozzuk meg azt a nyúlfarknyi időt. Egyébként a telefon se tetszik és az árát is sokallom, de a teszt nagyon jól meg lett írva szentkuti11 tesztjei a kedvenceim.
Kár, hogy az infraport ebből is kimaradt és a sztereóhangszóró, bár ebbe az árba simán belefért volna, de a mai gyártók egyre inkább felejtik ki a készülékeikből, még szerencse, hogy a Xiaomi nem ezt az utat járja még.Ezt offba rakom, mert ez a saját kis elemzésem lesz akár figyelmen kivül is hagyható, senki se húzza fel magát rajta feleslegesen:
Nekem van egy Mate 9 Pro-m ami 2016 év végi konstrukció és GSM Aren-an a képeket összevetve és a videót azt kell mondjam szebbet lő az M9Pro és videóban is jobb, záridőbe is 32secig engedi a képet. Van sztereó hangszóró, van infraport, AOD, Amoled, 16:9 képarány, 2k kijelző, 4.000-es akkumulátor, jack aljzat (ebbe van külön erősítő), usb type C. Ha ezt tudták 2016 végén megalkotni, miért kell sok dologban vissza lépni az újabbakkal drágábban? -
atike
nagyúr
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Hátul kettő, elöl egy...
-
enginev3.0
félisten
Összegzésben ez áll
Leica tripla kamera
-
-
doooo
veterán
Hmmm... ismét csalódás. Bár ettől nem is volt túl sok várható. Akkor még mindig inkább a P20 Pro. Drágább, de azért rá is tesz egy jó lapáttal. Ott legalább lehet úgy trükközni, hogy 10 megapixelen értékelhető képeket csináljon, de itt... amikor a kép közepén elmosódnak a dolgok, úgy, hogy nyilván fókuszban van minden... nem lehet, hogy valami hiba volt a tesztkészülék lencséjében? Na lényeg a lényeg, ha már P20, akkor a Pro. A sima semmi extrát, egyedit nem nyújt, amiért ezt kellene választani a konkurenciák egyike helyett, sőt... a Lite pedig egyenesen vérlázító az árával és a nyomorult Kirin 659-cel...
-
Lacy6
senior tag
válasz
cintula187 #33 üzenetére
Sokkal jobb kamera van benne.
Meg se közelíti a P9....Ide tettem be pár képet P20-al, hátha valakit érdekel.
-
cintula187
addikt
Mennyivel jobb ennek a kamerája a P9 nél? Avval is teljesen meg vagyok most elégedve. Érdemes lenne cserélni?
-
-
blagolf
senior tag
Kijelzőn vannak a kezelőgombok, mégis tettek alulra egyet pluszba, amitől nem szimetrikus a kialakítás. Nincs vizállóság. Nincs sztereo hangszóró. A hardver a tavaji csúcs szintjét hozza csak. Mindez 180-200e-ért. Ez így elég gyengusz.
A lényeg hogy van notch! -
szkaroly
senior tag
Megmondon őszintén, inkább a Mate 10 Pro mint ez. Azt is meg lehet kapni 200,210-ért.
-
YellowFlash
aktív tag
Agyaltam hogy ez, vagy Mi Mix 2S, de inkább utóbbi.
Mivel most is Xiaomi van, legalább a telefon "klónozás" működni fog. -
AlrightSir
tag
Élőben nagyon tetszett, de kamerában nem győzött meg és a jack csati miatt meg sajnos nem is játszana, így marad a Honor 10.
-
CptAdamica
veterán
Egész jó telefon lett, viszont nem értem, míg az egyik telefonnál hiányosságként van a jack hiány, a másiknál említésre sem kerül. Nem gáz amúgy, csak nem következetes.
-
ProEvoFan
nagyúr
P20 lite tesztet várom.Mondjuk péntekre
-
Drakmusz
addikt
A jó öreg DxOMark....
A mobilarénás fiúk szép időben,jó fényviszonyok mellett fényképeztek.Csak az összehasonlítás végett.
90 pontos Google Pixel XL,84 pontos ősrégi Nexus 6P,az előbbi kistesója szintén 2015-ből.
Írják oda a tesztek végére hogy a fejlett kamerás képességek(tele lencse,szimulált blende álítás,optikai zoom),extra pontszámokat érnek.Így már kicsit érthetőbb lenne hogy miként jönnek ki ezek a pontszámok,egy olyan felületen ahol a képminőség lenne az elsődleges.
A fél világ már erre az oldalra hivatkozik.....
Honor 8-as képeket már be sem teszek,pedig lenne nagy meglepődés.Csak hogy házon belül maradjunk. -
Tomy Yayo
senior tag
Nagyon sajnálom, mert jó telefonnak tűnik, van is egy Huawei-em és elégedett vagyok vele, de nem tudom megérteni, és elfogadni, hogy notch ÉS alsó sáv is van, sőt még egy gombot is sikerült oda tenni, hogy teljes legyen a kép. Teljesen amorf, identitászavaros, ilyen két szék között a földre eset.
Az elengedhetetlen hardvereket el KELL helyezni valahol, ez tisztán érthető, DE. Vagy ez vagy az. Pont. Ha van alsó sáv, akkor van ott hely bőven mindennek, miért kell a notch??? Ha van notch, tegyünk oda mindent, miért kell az alsó sáv? Nekem nincs bajom egyikkel sem, iX is tetszik, másik vonalról meg a mix2S is bejön, mindkettőt jó megoldásnak tartom egy problémára. De amit itt a Huawei abszolvált az nettó baromság és (nem létező) trend után loholás.
-
Saccco
nagyúr
Én is így látom.
Nem lennének ezek rossz telefonok. Sőt a kamera se lenne rossz. Viszont mivel kizárólag a kamerákra építik a marketinget, így elég gyászos az eredmény.(#17) Crafter32:
Nekem a P20 Pro és az S9+ volt a pixisben, de meglátásom szerint kamera terén simán jobb S9+.
Már csak meg kell győznöm magam, hogy ér egy nyamvadt telefon negyedmihályforintot. -
Pompi
nagyúr
Végre a Pro után ennek is lett teszt és így topik is. Én egy Samsung S8-ról váltottam a napokban P20-ra, még ismerkedési szakaszban vagyunk, de egyelőre kellemes készüléknek tűnik
Ha gondoljátok írok majd pár gondolatot róla - akár az S8 fényében is.
Moz: azért szerintem nézd meg a képeket, dxomark review-t, és pontokat mielőtt ilyet írsz. Itt van a kezemben egy S8, egy S9 és egy P20 - tehát én tudom miről beszélek.
-
natë
nagyúr
Értem én, hogy reklám, meg támogatás, meg muszáj szépeket írni, de ez a Huawei páros kamera terén olyan, mintha a Balázs-féle Kész átverést néznénk, vagy valami kandi kamerát. Borzalmas, nagyon gyenge, kínai Z brand színvonal. Engem kizárólag a kamera érdekel a mobilokban, mivel más difi már nem nagyon van a hardverekben, ezért a két tesóért egy fillért nem adnék.
-
Drakmusz
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
Ez a szépítés funkció férfiak esetében...
-
bodnara123_
csendes tag
Nem győzött meg. Maradok a jól bevált Samsung Galaxy S9+-nél.
-
Saccco
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Jó ajánlat. A kamera képekbe belenagyítva lehet nem a legjobb minőséget produkálja a teló, de elmondható róla az, mint a Pro verzióról: kristálytiszta felvételeket csinál. Nincs durva beégés/kiégés, nincs sárgás takony, nem fakó a kép. Úgy tudom elmagyarázni, hogy írok egy példát. Most télen -15 fok környékén mikor kinéztem az ablakon, soha nem láttam ilyen tisztaságot: mintha kristályból állt volna a levegő. Na erre emlékeztetnek ezek a képek zoom nélkül!
Notch nélkül sokkal szebb a telefon. Alapból így kellett volna kiadni, Tisztelt Másoló cég 33-as! -
sharp4
őstag
Tetszik, Honor 10 vagy ez lesz a befutó!
-
balaaazs
senior tag
Kifejezetten jól néz ki, ez a kis notch meg igazán nem zavarhat senkit, vagy ha igen, make it disappear
Egy nem tetszik benne külsőre, az a gomb. Miért kell az oda? Vagy ha már van ott egy gomb, akkor az jobb és baloldali további navigálókat miért nem lehet mellétenni? Amit fent nyernek a kijelzőn, azt itt lent elveszítik...
-
janes1976
őstag
Nekem kevés az 5 óra kijelzőidő
-
Saccco
nagyúr
Bal?
Nem látom jól a kislány tetkóját...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest