Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    iPhone 14:
    1. A kamera megapixel egyáltalán nem érdekel, sőt, szerintem visszalépés, hiszen alapelv, hogy az érzékelőn több pixel rosszabb képpel egyenlő, és még a képek is több tárhelyet igényelnek majd (vagy leméretezi őket, de akkor meg minden a több pixel?).
    2. Én épp a kis méret miatt vettem i13 Minit - amikor majd x év múlva cserélem, megnézem, hátha Android vonalon találok kis készüléket. Mindenesetre a Mini változat kivezetésével nem tesz kedvemre az Apple.
    3. Az meg, hogy nem lesz gyorsabb az i14 mint az i13 (jó, kivéve a csúcsverziót), hát, nem ezt várnám.
    4. A notch eltűnése mondjuk előrelépés, de úgy érzem, az egyetlen.

    Mondjuk bevezethetnék az Androidos oldalról befelé legyintést mint Vissza/Mégse funkciót, az nagyon hiányzik több hét iPhone használat után is.

    Meg egy kérdés: amikor SMS-t kapok, azt lehet valahogy törölni a lezárási képernyőről? Ha balra elhúzom, felkínálja a Törlés lehetőséget, de hiába nyomok rá, utána a főképernyőn továbbra is mutatja az Üzeneteknél olvasatlannak az SMS-t, ahelyett, hogy törölte volna. Szóval csak a lezárási képernyőről törli az SMS értesítést, de még csak olvasottnak sem jelzi.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák