Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi212

    tag

    válasz lugosi #260641 üzenetére

    De, be voltam jelentkezve.
    Az érdekes az volt, hogy egyszer megcsináltam az adatok törlése opciót. De újra bejelentkeztem (le szerettem volna ellenőrizni, hogy minden adatot töröl-e .. tudom, tudom, de mégis bizalmatlan voltam). És akkor újból már nem tudtam megcsinálni az adatok törlését, mert ahhoz kijelentkeztet a Lokátorból, amihez viszont a jelszót kérte, amit nem fogadott el.
    A másik érdekesség, hogy a fentiek után, a másik telón, a 11-en pedig ki szerettem volna jelentkezni az icloud-ból (csak kíváncsiságból, hogy ott hogyan viselkedik a jelszó, stb.) és szintén nem fogadta el a jelszót.
    Egyik telón sem tudtam a Lokátor beállításában kikapcsolni a keresést, szintén nem fogadták el a jelszót, és szerver problémát írt ki.
    A megoldás az lett, hogy mindkét telót töröltem az iCloud-ban az iPhone törlésével és így visszaálltak gyári állapotra. A 11-en azt írta ki, hogy törölt telefon, lépjek be, stb. .. sikerült, minden oké.
    A 13-on viszont ott volt az ID-m, de csak közvetlenül a bekapcsolás utáni kezdőképernyőn, jelszót nem kért ott. Beállítottam mindent, de azonosító nélkül mentem tovább, bejött a főképernyő, aztán utána újra tudtam adattörlést csinálni. Utána leellenőriztem és úgy indul el a teló, mintha most vettem volna ki a dobozból.
    Bocs, ha nem érthetően írom le, vagy bonyolultan, de nyilván az én bénázásom miatt ez egy hosszas tortúra volt, ami végülis megoldódott, de közben végig az volt érzésem, hogy valami nem oké, pl. mert nem fogadta el a jelszót, a 11-en a törlés előtt pl. nem engedett belépni az icloud-ba.
    Mintha valami összeakadt volna a 2 telón az újabb jelszócserékkel.
    #Noxy azt hiszem neked is válaszoltam (mégha kissé bonyolultan is :P ), nem kérte már az Apple ID-t, szűz telóként indult.

    Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.

Új hozzászólás Aktív témák