Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szxrd
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egy furcsa problémában.
Iphone 11-es készülékemet ma rutinszerűen takarítottam, óvatosan kifújtam a hangszóróban és mikrofonban keletkezett és felgyülemlett (előtte meglazított) szennyeződéseket.
Na valószínűleg itt csesztem el.Azt tapasztalják az általam hívott felek (de ugyanez történik, ha ők hívnak engem), hogy a telefonhívások során borzasztó recsegés és érthetetlen halk beszéd hallható csak az oldalamról, igaz ez az e-simes telefonszámomra, valamint a fizikai sim-esre egyaránt. Amennyiben 1-2 cm-re helyezem a számtól, már is tökéletessé válik mindkét vonalon.
Pikantéria: Videóban, messenger hívásban, hangjegyzetben hibátlanul lehet hallani, recsegés és egyéb háttérzaj nélkül.Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nagy a baj (akár forintosítva is), mennyire jellemző ez és hogyan lehet, hogy minden más alkalmazásban hiba nélkül hallható a hangom?
Úgy kell értenem ezt, hogy "több mikrofonból" áll a történet és mind-mind más jellegű hangbevitelre van kitalálva, ebből egy pedig elszállt?(Szoftver a legfrissebb, zajcsökkentés bekapcsolva)
Bocsánat, ha bugyuta a kérdés és előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest