Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szivargyujyon tolteni es navigalni a legnagyobb akku gyilkos. Vagy komoly jatekkal tolni ugy hogy kozben tolton van.
A szelvedo mogott meleg van, a toltes hovel jar, plusz meg a navi is melegiti. Ez minden csak nem jo egy akkunak.
Ha meg allandoan 100-ra toltod stressnek teszed ki. Az a 88% az pedig lehetne tobb is par szazalekkal ha nem igy hasznalnad. En total megyilkoltam az akkut anno mikor jatszottqm rengeteget es tolton is volt jatek kozben. Meg mavigaltam mikozben toltott minden nap. 1 ev utan mar a napi egy helyett ketszer tolthettem. Amiota nem igy hasznalom siman eleg a napi egy toltes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Viccrovat
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest