- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Madwe #191505 üzenetére
5-östől vannak Iphonejaim. Egy kis Samsungos kitérő után volt 6s,7,7 plus és most a X. Mindig volt valami ami megfogott és tovább adtam az előző készüléken. Mániám voltak akkor ezek a kütyük. Akkor buktam 70, nagyon drasztikusan 100 ezret egy telefonon. Viszont mostanában közel sincs annyi időm foglalkozni a kütyükkel, mint eddig volt. Nem használom munkára a telefont, továbbá most már alsó hangon 240-et kéne ráfizetnem egy Xs Maxra, mert nem vagyok tisztában, hogy mennyiért mennek a használt X-ek, de gyanítom 200 körül.
Apple Watch ugyanez. Most már csak sportoláshoz hordom, ami azért sokszor van, de oda bőven elég a hármas széria. Utcára marad a klasszikus részemről. 80 ezer bukó az órán is lenne.
És tényleg nem megmagyarázni akarom, hogy miért nem szabad venni, mert nyílván jobb telefon, mint a sima X, csak egész egyszerűen nekem már ennyit nem ér meg. Az ára pedig brutál. Rendben van, ha valaki megteheti, de azért 440 egy telefonért az nagyon kemény. És a 380-as X-re is ezt mondtam tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest