- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Tegyük fel, hogy van egy iPhone 5S. Majd helyette lesz egy iPhone SE és az 5S a fiókba kerül.
Ha az 5S-t bekapcsolom és elkezdenek rá letöltődni az értesítések, párhuzamosan az SE-n is megjelennek ugyanazok?
Azért kérdem, mert arra gondoltam, hogy az egyiket itthon, a másikat a munkahelyen használnám, így nem tudnám elfelejteni. Vagy mindegy is, lehet, hogy hülyeség a kérdés, de attól még áll.
Ha az egyiken megjelenik egy értesítés és mondjuk félrehúzom a képernyőről, akkor a másikról is "eltűnik", szinkronizálódik, hogy a másikon már láttam vagy ezt eszközönként külön kell megtenni, ha mindegyik be van kapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest