- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
Ragnar95 #130992 üzenetére
Egyetlen esetben nem kapcsol ki a wifi lezárt módban, ha a töltőn van a telefon. Az általam ismert összes iPhone ilyen. ha én vagyok külföldön a családomnál és nincsen mobilinternetem, csak wifin vagyok, akkor nem jönnek meg az üzenetek azonnal, ha mondjuk édesanyám van nálam látogatóban, akkor meg ő nem kapja meg mobilinternet hiányában, mert csak wifin van. Teljesen lényegtelen melyik iphone, 4-4s-5-5s-6, lényegtelen melyik iOS, az iPhone kikapcsolja a wifit kb 10-15 perc után és ha nincsen mobilneted, akkor nem kapsz semmit, ameddig nem aktiválod minimum a kijelzőt. Tele van a problémával az összes nagyobb fórum, próbáltam routert állítani, másik routert, másik telefont, ez van. Az iPhone kikapcsolja a wifit lockscreenen és ha nincs mobilneted akkor nem kapsz azonnal olyan üzeneteket, amihez internet kell. Jailbreak progik vannak erre "How to keep wifi on iPhone" vagy "iPhone drops wifi when locked" keressen rá akit érdekel a téma, de ne nézzetek már mindenkit azonnal hülyének.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest