- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
Ragnar95 #130992 üzenetére
Egyetlen esetben nem kapcsol ki a wifi lezárt módban, ha a töltőn van a telefon. Az általam ismert összes iPhone ilyen. ha én vagyok külföldön a családomnál és nincsen mobilinternetem, csak wifin vagyok, akkor nem jönnek meg az üzenetek azonnal, ha mondjuk édesanyám van nálam látogatóban, akkor meg ő nem kapja meg mobilinternet hiányában, mert csak wifin van. Teljesen lényegtelen melyik iphone, 4-4s-5-5s-6, lényegtelen melyik iOS, az iPhone kikapcsolja a wifit kb 10-15 perc után és ha nincsen mobilneted, akkor nem kapsz semmit, ameddig nem aktiválod minimum a kijelzőt. Tele van a problémával az összes nagyobb fórum, próbáltam routert állítani, másik routert, másik telefont, ez van. Az iPhone kikapcsolja a wifit lockscreenen és ha nincs mobilneted akkor nem kapsz azonnal olyan üzeneteket, amihez internet kell. Jailbreak progik vannak erre "How to keep wifi on iPhone" vagy "iPhone drops wifi when locked" keressen rá akit érdekel a téma, de ne nézzetek már mindenkit azonnal hülyének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged