Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok

    Néhny napja kérdeztem, hogy mire kell figyelni egy használt i5s vásárlásakor, ezt meg is tettem (és köszi mégegyszer a választ), e ennek ellenére azt hiszem át lettem verve.

    A teló gyönyörű, teljesen újszerű, karcmentes, tokkal együtt, állítólag mindig abban volt, így is néz ki. (ugyanakkor az üvege is érintetlen, pedig azon most az eladáskor nem volt fólia)

    Vásárlás menet: betettük a simkártyát, rácsatlakoztunk a wifire, teljesen 0 ról indult bekapcsoláskor a teló. Újlenyomat, apple ID, wifi....szépen végigmentünk, minden frankó. Tulajdonságokban valóban 32 gb, imei kód nem feketlistás, nem lopott, valóban minden stimmel. Megvettem.

    Egy több mint egy napig folyamatos nyúzás mellett, tökéletes. Mindne progit feltelepítettem, mindent kipróbáltam, videó, icloud, navi....tényleg minden. Kivéve a bluetooth.

    Nap végén este összepárosítottam egy sony soundbarral, kapcsolat fel is épült, de kb fél percen belül a teló folyamatosan belassult, elkezdett baromira melegedni és le is fagyott és a kijelzőn is mintha lilás csíkok jelentek volna meg. Reset a home+kikapcs gombbal. Már a fehér újrainduló képernyőnél ugyan úgy kevesebb mint fél perc alatt jelentek meg a lila csíkok. A kezdőképernyő feloldó kód beírása már szaggatva ment. Ha a kijelzőt kikapcsoltam egy fél percre mondjuk, utánna visszakapcsolva minden tökéletes volt, újabb 15 másodpercig kb.

    Nagy nehezen csináltam egy phone resetet, az nem segített és addigra az akku is 20% alá süllyedt kb 50 ről (kb 15 perc alatt). Rádugtam töltőre és nagynehezen csináltam egy teljes telefon törlést. A fehér képernyő, miközben ment a törlés a csíkkal, közben szép lassan belilult, lefagyott. A reset végigment, a kijelzőt, ki be kapcsolgatva eljutottam, addig, hogy wifi kód megadása, de itt feladtam, kikapcsoltam és elmentem aludni (teló a töltőn)

    Reggelre akku feltöltve és hibátlanul működik a teló....az eladónak írtam smst, természetesen nem válaszol.

    Kíváncsian várom, kinek mi a véleménye, hogy lehet ez, van e valami ilyen ismert hiba....akármi....arra gondoltam, bemegyek egy apple storeba hátha tudnak segíteni.

    Bármilyen véleményt, segítséget előre is köszönök....az ideg szétvet, ha kidobtam 85k hufot az ablakon :(((

Új hozzászólás Aktív témák