- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
galaxys80 #28461 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, nekem sehol sincs, görgethetek én akárhova.
És én sem a fb appon belül használtam soha a messengert; nem is értem, mire gondolsz, hiszen a messenger egy külön app. De a fb appon belül volt egy ikonja a főképernyőn (korábban alul, aztán felülre került, a keresősáv mellé), ahol mutatta, hogy hány olvasatlan beszélgetés-szálam van a messengerben, és arra az ikonra kattintva át lehetett lépni a messengerbe. Most, hogy eltűnt az ikon, ha a fb app van megnyitva, nem tudod, ha közben írt valaki neked a messengerben... Remélem, így érthető.Sárgával karikáztam be a helyet, ahol az utóbbi időben volt a messenger ikonja. Pár nappal ezelőtti eltűnéséig.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
galaxys80 #27954 üzenetére
"Instagram
You can fit so much into a 60-second Instagram video. But you're probably looking at Instagram on your phone, so you've got to be selective about how you use your bandwidth. Luckily, Facebook-owned Instagram lets you opt into less bandwidth-intensive video usage. On mobile, go to your profile, select the Gear (iOS) or hamburger (Android) icon on the top right, select Cellular Data Use, and choose Use Less Data."Tehát a lényeg:
Instagram, jobb oldali saját profilon jobb felső sarokban lévő fogaskerékre kattintva- lefelé menet lesz egy olan opció, hogy "mobile data use", itt kapcsold be az egyetlen ott lévő opciót, aminek a neve "use less data". Ez elvileg azt aredményezi, hogy nem fog automatikusan elindulni a video. Kipróbáltam, nekem semmi változás, ugyanúgy játssza le a videót automatikusan. Androidon talán működik...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #26917 üzenetére
A GC magában nem ment játékállást, maximum a játék maga menthet a saját szerverére a GC logint használva azonosításra.
Tedd fel egy másik eszközre is a játékot, ahol ugyanazzal a GC accounttal vagy bejelentkezve, ha átkerül a játék állása, akkor elvben letörölheted és újrarakhatod az iPadről a játékot, meg fog maradni a mentés.
Nem tudom pontosan amúgy, van-e egyáltalán mit menteni a Minion Rushban, mert tudtommal az egy endless runner, tehát ha nem lehet benne venni extrákat, amiket el kéne menteni, magukat a rekordokat valóban menti a GC. -
törölt tag
válasz
galaxys80 #25509 üzenetére
Kizárólag az ébresztés miatt tuti nem, de ha valakinek már csak egy apró lökés kell, hogy megvegye, akkor itt van ez.
- apuci, vegyél nekem watch-ot!
- drága az fiam, nem ér annyit
- de jönnek rá az értesítések apuci!
- (tasli) hallgass, nem kapsz, ez túl kevés fícsör az árához képest
- de apa, ez tud némán ébreszteni, csak rezgéssel! a teló meg nem, hekmányolni kell hozzá!
- hűű, na így már oké, jöhet a kofidisz! -
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #24441 üzenetére
Jó pár hónapja próbáltam utoljára, de akkor még nem támogatta az AirPrintet a Gmail app, így jóval több volt 1 kattintásnál, mert a google saját webes felületével kellett szórakozni a Gmail appból... Nem tudom, azóta változtattak-e ezen, de nem hiszem.
Tényleg, tök sok értelme van az AirPlay nyomtatónak, ha nyomtatáskor kapcsolhatja be a gépet az ember -
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
galaxys80 #23724 üzenetére
De. Számtalan program van. A fejlesztőknek van lehetőségük profilt ÉS programot telepíteni a telefonra appstore-on kívül. Tesztelés céljából van ez kitalálva, de ehhez nem kell, hogy developer accountod legyen. Így van már évek óta GBA emulátor is iOS-re meg screen recorder.
És de, programot telepített. De ehhez kell egy profil előtte, amit elfogadsz, majd "trusted"-ként jelölöd az alkalmazást. iOS9 előtt még erre sem volt szükség, simán felment.
-
válasz
galaxys80 #23716 üzenetére
Én is ezt gondolnám, de az oldal azt írja, hogy telepíteni akarja a programot, és nem átdob az App Store-ba!
Ilyet is kiír:
"If prompted to trust the enterprise developer, follow these steps: Tap Settings > General > Profile > Trust Apple Inc.
Then tap the app icon to open the app" -
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #23551 üzenetére
Észrevettem, hogy csak olyankor jön elő ez a hiba a Chrome-ba, ha valamelyik oldalt megnyitva teszem a háttérbe.
Ha mondjuk a könyvjelzők oldalán teszem háttérbe, majd belépéskor innen navigálok valamelyik lapra, akkor sosincs gond.
Na mindegy. Legfeljebb rászokok, hogy a könyvjelzőkkel teszem háttérbe. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest