- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
Nescafé #37862 üzenetére
Itthon waze, ahogy mások is írták, külföldön is ezt preferálom, az autópálya matricák kezelése nagyon hasznos. Pl. útvonal tervezésnél szépen megmondja, mennyit nyer az ember egy-egy adott plusz matricával. De szintén jó a sebességhatárok ismerete és a sebesség kijelző is.
Viszont külföldön ha zegzugosabb a környék ahova utazom, vagy sok benne a városi rész, akkor a Google Maps szerintem jobb, POI szinten is. A waze-nek van annyi "késése", hogy pl. egy körforgalomnál vagy komplexebb kereszteződéses, városi résznél ha nem vagy ismerős simán túlmegy az ember, borzasztó zavaró emiatt.
A waze emellett nagyon optimistán kalkulál, ha külföldre utazik az ember, a google maps azért a valósághoz közelibb, várható menetidőt mond.Ezen felül nálam a maps.me, most már talán Organic maps a neve is fent van, az OpenStreetMaps-es POI-k miatt néha hasznos.
-
MasterMark
titán
válasz
Nescafé #37777 üzenetére
Csak az Airport beállító appján keresztül megy ez. (Wi-fi keresés) Ott ír részletes adatokat hogy melyik csatornán és milyen erős.
-
-
Tressy
senior tag
válasz
Nescafé #26448 üzenetére
Én a Driving Speed-et szeretem a jó fizika miatt.Kár hogy nincsen benne multiplayer
-
nofi
addikt
válasz
Nescafé #26448 üzenetére
Nekem a kedvencem a Horizon Chase, de ha nem tetszik a retro kinézet akkor Asphalt 7. Need For Speed-el nem játszottam, de azt mondják jó. Tavaly a Reckless Racing 3-nak adtam esélyt, de nem jött be az irányítás.
-
Auratech
őstag
válasz
Nescafé #26062 üzenetére
Meglepően sokoldalú. Bár a favoritomat az Instaflash Prot a szín-fény szerkesztésében nem előzi meg, nagyon jól használható. jó "vétel" volt. Tetszik, hogy fotózashoz is kiváló, bár keresném a mentési képméret opcióit..
Az elmenthető presetek is prímák. Érdekes, hogy a szerkesztési ikonok designje azonos az Instaflash Pro piktogramjaival...
Ja látom, hogy a fejlesztő azonos: -
Ragnar95
félisten
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nescafé #24562 üzenetére
Facebooknál elvben a ki-,bejelentkezés is törli a cache-t, de ha ez nem segít, akkor telepítsd újra az appot. A Messengert sajnos mindenképp újra kell telepíteni, mivel onnan nem lehet kijelentkezni.
Ha pedig nem szeretnéd őket újratelepíteni, akkor valamelyik tisztító programot hívd segítségül. -
marsu.
senior tag
válasz
Nescafé #22611 üzenetére
Szülinapp-ot már nem lehet tölteni Store-ból, még úgyse, hogy anno "megvettem", de gondolom még mindig olyan mint volt anno. Here-nek sztem nem túl jó a térképe, frissesség szempontjából, habár rég néztem, lehet azóta javult. Waze meg a Google térképet használja, ami sztem itthon a legjobb.
-
DanielK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest