- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
aujjobba #37293 üzenetére
Mi ugyan képet nem használunk, de van egy megosztott emlékeztető, aki mindketten tudunk szerkeszteni, és kiikszelni ami megvan. Mondjuk nálunk a crossplatform nem volt feltétel, mivel mind Apple cuccokat használunk, de azt akartam ezzel mondani, hogy pl nem erre van kitalálva ez az app, de szépen teszi a dolgát így is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nem cseszegetésként írtam amit írtam.
Sajnos én is szenvedek az alkalmazások nagy részének nem kellő átgondoltságától (maradva az eredeti témánál) a Bring! -ben pl. van Kategória szerinti termék rendezés, ami jó lenne, ha a Kategóriákat lehetne bővíteni, de nem lehet.
Így cseszhetem a rendezési lehetőséget, ha az nem felel meg az általam látogatott boltok kategória sorrendjének.
Nálunk a legnagyobb szűrő egy alkalmazás esetén az, hogy legyen benne magyar nyelv támogatás.
A Bring! emiatt jött képbe, bár az elmúlt napok tapasztalata alapján a nejem nehezen szokik rá...
Felírja papírra, hogy mi kell, majd bekattintja az alkalmazásban a termékeket és végül a boltban a papír alapján bolyong.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Egyébként az a bevásárlólista elég szubjektív dolog. Én k.sokat megnéztem, mire végül ennél ragadtam le. Ez szinte teljesen azt nyújtja, amit én elvártam tőle - külön jó a recept hozzáadási lehetőség, igaz, magyar oldalt nem találtam, ahol működött volna, kézzel meg nem mindig van kedvem szórakozni vele - egyetlen dolog van csak, ami idegesít benne, hogy ha felvittem egy terméket, azt nem tudom törölni. Mármint nem a napi listából, hanem úgy egyáltalán. Szóval ha véletlenül valamit elütöttem, és beraktam a listába, akkor azt a terméket onnantól nem tudom eltűntetni. Se törölni, se átírni, marad ahogy van. :-/
Régebben még az iPhone4 időkbenvalami mást használtam, de az istennek se jut eszembe mi volt, viszont annak az volt a hátránya, hogy csak ezen a platformon létezett, így mivel a család vegyes fogyasztó oprendszer terén, ez nem volt tovább alternatíva, pedig ott külön tetszett, hogy lehetett importálni/exportálni a terméklistát, így akár a PC-n fel tudtam vinni egyből a szükséges dolgok 80-90%-át. De hát ez van.
Én amúgy nem rugóztam az igényeiden, mert tudom, hogy sokszor egy apróság miatt lesz valami pont jó, vagy épp ellenkezőleg. Főleg egy olyan dolognál, amit nagyából napi szinten használ az ember.
-
catroot
veterán
válasz
aujjobba #37282 üzenetére
Google Keep szerintem erre tök jó megoldás lehet.
-
justmemory
senior tag
válasz
aujjobba #32813 üzenetére
Ki tudom választani...? Ja hogy... Aham, tényleg, most, hogy mondod lehet pakolászni, és egyáltalán nem jutott eszembe, hogy a Google Calendarba tegyem be...
(lehet hajnal 1-kor erre már nem volt kapacitásom). Pedig innen nézve mennyire evidens...
Na majd megpróbálom, köszönöm az ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest