- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz Mela Kehes #33448 üzenetére
Ja nem a dragasag miatt, azt hasznalom most en is. De rengeteg zene rossz minosegben van fent, es rengeteg album nincs fent ami nekem kene, igy sajnos ez sem valt be.
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
válasz Blue meth #33446 üzenetére
Ha nincs rendesen kitöltve az ID tag az mp3-nál akkor utólag az itunes-al lehet albumborítót hozzáadni. De az engem is zavar, ha egy filmzenét másolok fel és abban több előadó van akkor nem egy lemezként kezeli hanem "feldarabolva". Ezért olyankor fogom magam és átírom az ID tagot egy előadóra. Tudom körülményes, de működik
-
jófejsrác
senior tag
válasz MasterMark #33453 üzenetére
Hiába szűrök albumra, nekem akkor is az előadót vette figyelembe . Emiatt írtam a fentit, a többi igaz.
-
moleculez
veterán
válasz MasterMark #33453 üzenetére
Mennyire ésszerű lenne Hogy X előadótól N album egy "mappa" M egy mappa, de neeeem. Megy vissza a VLC.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz vadászcsiga #33456 üzenetére
az megvan, csak még így sem tudok olyat, hogy egy album dalai egy listában legyenek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Blue meth
senior tag
Hát nemtom, én iTunes-ban próbálkoztam mindennel, átírni az előadót/albumot/számcímet, de sosem maradt úgy. Egyedül az albumborítót sikerült berakni, de azt se mindig...
-
buci30
addikt
Google fotókból szeretnék képet lementeni külső merevlemezre.
De több ezer kép/videó van nem lehet egyszerre valahogyan az összeset?
Mert max naponta való kijelölés van, de így is rengeteg idő lenne míg mind kijelölöm 😱🤬iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne.
Apukám szeretne konferencia beszélgetéseket az ismerősökkel, de sajnos nincs mindenkinek Apple készüléke.
Erseklodnek, hogy mivel tudna könnyen, értékelhető minőségben konfenrnciahivasokat lebonyolítani.
viber?Köszönöm
-
geleati
tag
A skype tud ilyet, de azt nem tudom, hogy csak a business verzió tudja-e.
Nekem is lenne egy kérdés: mobilon chrome-ban tudtok itt új hsz-t írni? Nekem csak safariban megy.
Megjelenik chrome-ban valami szövegdoboz féleség, de nem lehet beleírni [kép]
[ Szerkesztve ]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #33463 üzenetére
Az okés de hogyan?
Mert album mentes van egybe de nincsenek albumba.
Az odapakoláshoz is ugyan így kéne kijelölni tehát...🤬iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Mela Kehes
Topikgazda
Van olyan edzés alkalmazás aminek van webes felülete és ott látom az információkat?
Runtastic jó volt, de most valami prémium előfizetést kér, pedig telefonon a Pro verzió van meg.
Előny ha watch verziója is van."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
geleati
tag
Sziasztok, tudnátok ebben segíteni?
Mobilon chrome-ban tudtok itt új hsz-t írni? Nekem csak safariban megy.
Megjelenik chrome-ban valami szövegdoboz féleség, de nem lehet beleírni [kép]A másik meg, hogy egy éjszaka alatt 30%-ot merül az akksi, és nem tudok rájönni miért, pedig az akkukímélő üzemmód is be van kapcsolva, ebből nem derül ki nekem semmi, mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telegram app iosen is tud úgy jelezni hogy nem teszi ki az értesítést zarképernyőre (pl órán jelez vagy vibráló ettől még)? Van benne ilyen funkció mint androidon? Kösz
iPhoneok tudnak már fénnyel jelezni értesítést amúgy? 3 éve nincs iPhoneom azért kérdezem[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz vadászcsiga #33474 üzenetére
Hívás közben nem, csak mig fel nem veszed. Szerintem neki szimplán bekapcsolódott a vaku.
-
bigdady
nagyúr
válasz MasterMark #33476 üzenetére
Csak hívásra nem? Értesítéseket akkor biztosan nem tudott vagy nem emlékszem jól.
Igazából a nem fogadott értesítés jelzése érdekelne. Hogy ne kelljen feloldani a telót hogy lássam van-e valami
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #33479 üzenetére
Hívástartás? Akkor villoghat ha más is hív éppen beszed közben
-
buci30
addikt
Létezik olyan app ami jelezz ha facebook-on egy megadott ismerősöm elérhető?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bigdady
nagyúr
Melyik mail app ajánlott manapság amivel realtime a gmail?
-
bigdady
nagyúr
Kösz.
Ket facebook fiokra mit hasznaltok? Jol latom itt nincs dual fiok? Kulon app kene? Melyik?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Olyan szülői appot tudtok mint androidon a eset parental controll hogy a gyereknek az androidjan be tudok állítani korlátozást tavolrol és tud kérni engedélyt ha elfogy az ideje? (Google family link nem tud engedélyt több időre, zárol és kész és így hívni sem tud vagy telefont felvenni...)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #33489 üzenetére
gyereknek az androidjan be tudok állítani korlátozást tavolrol és tud kérni engedélyt ha elfogy az ideje?
Vegyél neki iPhonet. Azért az még nem megy, hogy iPhone-l korlátozgatunk egy droidos telót.
Amúgy az AppStore tele van parental controll, family lokátor, kid mode (kapersky) app-l.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz #40993792 #33492 üzenetére
Lehet, de a második mondatomban ott a válasz az iPhone-ra.
Elolvas, letölti, kipróbálja. Ha nem nyert, ott a másik. Nem megy ettől tönkre, meg el sem kopik az iPhone.
Azt meg innen nem lehet tudni, hogy kinek mi a pontos elvárása a gyerekével szemben.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gsx-rr
veterán
Van valami program amivel a kepek meretet lehet csokkenteni?
Mert 8-9 megasak a kepeim es itt se tudom feltolteni a ph-n
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest