- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
polonic
félisten
a térképeknél csak én nem találom az opciót, hogy az autópályákat és a fizetős utakat kivételre lehessen tenni?
-
func93
senior tag
ha csináltam azzal a iBackup progival egy játékról bizt. mentést akkor elég csak azt visszaraknom az új rendszerre vagy először le kell töltenem a játékot és utána visszarakni?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
TXT
őstag
Atkoltoztem egy uj gepre, hogyan tudom aktivalni a FreeMyApps alkalmazast, hogy ez megvalosuljon?
A freemyapps.com oldalon mutatja az eddig elert pontokat, de az alltalanos->vpn resznel egy orszagot sem mutat, sot, ki van kapcsolva a vpn. Amikor pedig be akarom kapcsolni feldobja a Hozzaadas ablakot. Wtf?
Hogy lehet uj gepen mukodesre birni az fma-t es vpn-t?Illetve meg egy kerdes. Hasznalja valaki pontgyujtesre a Feature points alkalmazast? Mik a tasztalatok vele?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
En valami olyan progit keresek amivel nas-on levo file-okat smb vagy afp megosztason keresztul lehet kezelni (masolni, mozgatni, torolni). Egyeb sallang nem szukseges!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Tibee86
nagyúr
Ha már ismét FMA, sajnos még mindig itt tartok, és vészesen fogynak a dollárok az ID-mről, de mivel az angolom a béka s*gge alatt, így örülnék ha valaki megszánna, és segítene abban, hogy mit és hogyan kellene írnom a support-nak.
-
Xero
nagyúr
válasz Tibee86 #14172 üzenetére
Dear Address!
I've been using your service for a while now, but I came across with a problem. I'm unable to redeem any of the available gifts due to this error message: - ide berakod a képet -.
I'm kindly asking you to give some advice or some solution to fix this problem. I would happily countinue using your service, but in this state it's pretty pointless for me.Thank you for your help in advance!
Best regards,
Tibee86Valami ilyesmi, de még korán van.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Uj iphon tulaj vagyok, igy nem ismerem meg az appokat.
Olyan app kellene ami kerekparozas kozbe rogziti a megtett tavot, esetleg az utvonalat. Mindezt offline.
Akad ilyen, ami ingyenes? -
polonic
félisten
Nektek mutatja az f1 app az autokat a palyan?
-
veterán
Masnak is csal az asphalt 8? Egyszeruen kiautozom a maximumumot 0 hiba es ugy is ramvernek vagy 40 mp-et egy 4 perces palyan... Kicsit lehuzasnak erzem.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
TXT
őstag
válasz Tibee86 #14171 üzenetére
Mivel nem dobja fel ezt az opciot, hogy telepitsem, igy nem tudok ranyomni sem a "Telepites"-re.
VPN progit? TunnelBear-re gondolsz pl? Ha igen, azt feltettem, de nem adott hozza VPN orszagokat egyet sem... Hol a hiba sracok?Illetve meg egy kerdes. Hasznalja valaki pontgyujtesre a Feature points alkalmazast? Mik a tasztalatok vele?
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
nem igazán ide illik de nem találtam más ide vágó topikot
kaptam meló helyen egy 5s-t és rettentően idegesít hogy sms és mail írásnál [meg úgy általában mindig amikor gépelek] feldob ugye ilyen ajánlást a szavakra, és ha nem x-elem ki szóköz nyomás előtt, akkor bedobja a szót, és ha nem jó akkor kezdhetem elölről.
Ki lehet ez a funkciót kapcsolni?[hozzáteszem lumián ez sokkal korrektebben van megoldva a billentyűzet felet dobja a szó ajánlatokat és erőszakoskodik ]
-
törölt tag
Yahoo weather-ben nem állította át magát az óra szóval így elég gáz, nem lehet valahol átállitani?!
-
veterán
válasz adamssss #14180 üzenetére
Jó pár hónapja tolom az Asphalt 8-at (773 csillagnál tartok), 2 megfigyelés/tanács:
1. Minden játék során az autó kiválasztásánál megadja, hogy mi a "recommended rank", ha sokkal alacsonyabb besorolású autót választasz, akkor szinte esélytelen a nyerés.
2. Ha az elején nagyon lemaradsz, akkor szintén minimális az esélyed, hogy az első háromba kerülj.Ha gyenge az autód, akkor próbálj meg kiütni minél több ellenfelet még a start környékén, utána már nem szivat annyira.. Gyenge autónál érdemes barell rollt, flat spint csinálni, az sokat dob a teljesítményén.
-
törölt tag
Valaki nem tud valami értelmes szép grafikájú farmos játékot? Aminek persze értelme is van, nem ilyen gagyi valami.
Köszi! -
Wlac
Ármester
Tudnátok valamilyen Injustice-hoz hasonló játékot ajánlani, ami egyáltalán nem, vagy sokkal kisebb mértékben támaszkodik az IAP-ra? Akármennyire bejön a cucc, nagyon unalmas, hogy huszonötször nyomom le ugyanazokat a meccseket, mire összejön annyi pénzem, amivel minimálisan tudom fejleszteni a karaktereim, hogy tovább jussak.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
Ingyenes a LifeNote.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
veterán
válasz adamssss #14196 üzenetére
Az imént igyekeztem megosztani a tapasztalataimat egy fórumtárssal privátban, idemásolom amit hasznosnak gondolok:
"33 autóm van, tényleg sokat játszottam már vele iPadon, néha Andriodon is játszom, ott már okosabban vásárolok (nem lehet összevonni a két accountomat).
Veszek 1-2 olcsóbb autót, azokat 2 lépcsőig érdemes tuningolni kb... Ha van már pénzed, akkor vegyél egy jó autót az adott kategóriában és azt tuningold. Ahogy lépsz előre a bajnokságokban, úgy egyre több pénzt tudsz nyerni. A 8. bajnokságban több mint 4000 pont is jár egy első helyért. (néha 3600)Ami jó autó es sok pénzt nyertem vele:
D: a két Audi
C: Focus RS, de ezt széttuningoltam.
B: Citroen, Nissan, Shelby (ez jó drága)
A: gyűjts a RUF 12-re, én széttuningoltam a Paganit és a Merci SL-t, rengeteg zseton volt, nem érte meg annyit rákölteni.
S: Ferrari FXX jó áron van és nyerő autó.
Ahogy lépsz előre, érdemes játszani az aktuális Event-eken is, mert jó sok pénzt fizet és egy jó autóval sokszor könnyű nyerni rajtuk, 2 perc alatt keresel 3-4 ezer pénzt."Tehát nem érdemes túl sok autót szénné tuningolni egy kategóriában, gyűjts egy igazán jóra, és nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb.
Keresd a leggyorsabb útvonalat minden pályán.Szerk: gyenge autóval különösen jó sokat driftelni is, mert tölti a nitrót (+ flat spin, + barell roll).
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Sracok! ERRE valaki???
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest