- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz Alex91 #22522 üzenetére
Én minden torrentet és feliratot egy zárt magyar torrent oldalról töltök le. Amikor iPad-en/iPhone-on Safariban megnyitom a weboldalt és rákattintok a torrent filera, akkor megkérdezi mivel nyissa meg. A listából kiválasztom a SynoDS alkalmazást. 2-3mp és már bent is van a letöltési listából. Ezzel a megoldással az alapértelmezetten az alkalmazásban beállított mappába tölti le a filmet/zenét/stb. Felirat ua. ez a módszer.
Ill. ha távolról szeretném elindítani a letöltést(pl. munkahelyről hogy mire hazaérünk lent legyen a film), akkor PC-n letöltöm a torrent és feliat filet, elküldöm emailben magamnak, gyári iOS email appban a mellékletre katt, SynoDS kiválaszt, letöltés indul. Feliratok ua ez. -
polonic
félisten
válasz Alex91 #13695 üzenetére
Az mit jelent, hogy úgy osztom meg?
Én csak rányomtam a megosztásra, az egyik barátom email címét kiválasztottam és küldés. Ő azt mondja hogy nem látja a képeket. Ezt írja ki neki:Ha fel szeretne iratkozni xy „Battle supremacy” fotófolyamára iPhone, iPad, iPod touch készülékén vagy Mac számítógépén, nyissa meg a meghívást a Mail alkalmazásban, majd kattintson a Feliratkozás gombra az üzenetben.
Ez alatt pedig azt, hogy miylen osx meg ios verziókkal kell rendelkeznie hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest