Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Nem volt eddig apple eszközöm, de ezzel a tablettel az elmúlt hetekben sem sikerül össze szokni. A kijelző és a hangja tök jó, jönnek a frissítések rendszeresen, de közben meg ez az egyetlen eszköz, ami eldobja a wifit rendszeresen és ilyenkor újra kell indítani a routert is, nem értem, hogy minek van külön gomb a kijelző kikapcsolására és a feloldására, nem tudtam egy óra alatt sem rámásolni egy filmet a iTunessal sem, nem értem a kézmozdulatok logikáját, alkalmazáson belül sem tudok visszalépni rendesen, a Bluetooth nem tud, csak aac tömörítést, most meg kiderült, hogy nem tud több profilt kezelni..... Ez a fajta zártság szerintem egyértelműen a felhasználás kárára megy már.
Nagy kár, mert tök jó kis cucc is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest