- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Peddy789 #14896 üzenetére
Én ilyet vettem. Az előlapja teljesen jó minőségű,nem igazán tűnik fel a különbség az eredetihez képest használat közben (volt eredeti Smart Case-em és Smart Coverem is, így tapasztalatból mondom), a hátlapja kemény műanyag, így az annyira nem jó, mint az eredetinél, de ha nem zavar a műanyag, akkor teljesen jó választás.
A mágnese annyira nem erős, mint a gyárié, úgyhogy bár használható a hátlap nélkül is, én nem ajánlanám, mert könnyebben leesik a Smart Cover része, ha a hátlap nem fogja oda a csatokat. -
erdoke
titán
válasz
Peddy789 #4105 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire aranyszabály. Én 2008. óta mindig az első napokban/hetekben vettem telefont és tabletet, de eddig egyik se romlott el. Kopp-kopp... Illetve a Samsung Omnián a később is problémás érintőt, az i5-ön a nagy sorozat hibás Power gombot kellett cserélni. Ez utóbbiak mind érintettek sokkal későbbi készülékeket is.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Peddy789 #3979 üzenetére
Epp ma vettem egy Air 2-t 132-ert aprorol. Nemetbol behozott, bontatlan. Atvetelkor nyitottam es kapcsoltam be eloszor. Tudom ajanlani...
Nekem ez a "hatulja benyomas-kepernyo elszinezodes" nem tunik gondnak. Eleg erosen kell megmarkolni ahhoz, hogy ez jelentkezzen. Normal fogas/hasznalat mellett ez nem lehet zavaro szvsz. Viszont melegszik...nem veszes, de fura, hogy kulonosebb terheles nelkul is attud melegedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest