Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Google Pixel topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Ne is haragudj , de ennyire egy fos tokot nem gyártott még az apple . Az volt az első amit megvettem és 1 perc után küldtem is vissza. Nem elég,hogy elhagyták a bőrt az apple tokoknál ,de hogy egy ilyen csúszós valami legyen.. plusz körben sehol sem védi a tabletet. Na meg a legfontosabb ,hogy elcsúszik a felső réteg az alsótól nem is keveset.ergo rossz anyagból van . Ezt 4. annyiért meg lehet venni más kínai gyártótól. Pontosan ugyan ezt kapja az ember. Modnjuk én vissza sírom amikor még normális szilikon hátlap tokot lehetett kapni a 2018-as 12,9 Ipad pro -hoz is. Plusz gyári igazi bőr első boritó flipet vagy mit. Együtt elnyűhetettlenek és a mai napig tökéletes állapotban vannak sehol semmi kopás rajtuk . Na az volt az utolsó minőségi cucc szerintem ami gyári volt.
Ez az én véleményem persze. ui.12,9-ben 58 helyett 40 ezer volt kedvezménnyel de szerintem ha ilyen kellene megvenném az aliexpressről .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- SUSE Linux
- Linux Mint
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest