Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kkp900

    senior tag

    Sziasztok! Azért nem olyan jó árak azok . Főleg ,hogy az M1-esekről beszélünk nagy átlagban amit akcióznak. Én is kb egy hónapig figyelgettem az oldalakat néztem használtat is de azok szerintem legalábbis a 12,9-ben túlárazottak sokan többért akarják adni mint amennyiért vették . Mert utána volt a nagy drágulás. És ezt kihasználják.
    Aztán rátaláltam a hardverap. egy ajánlatra .M2 12,9 128-as Cellularos verzió bontatlan vadonat új . Az eladó 1500 eladott termékkel csak pozitív eladásokkal. Ekkor már megbíztam a dologban ,hogy ő lesz akitől meg fogom venni majd.
    Megbeszéltük a dolgot , és sikerült alkudnom is a hirdetett árból. Plusz mivel ezek már sajnos olyan termékek ,hogy az 1 év gari rohadt kevés ,így megkértem ,hogy kössék meg az applecare+ rá. Meg is történt aznap meg is jött rá amint beaktiváltam. Ergo kell a fasznak a 3 év garis 740 ezerért mikor 2 év applecare+-osan 600-ból megvolt biztosítva. Vehettem volna rá sima protection Plant is az csak 36 ezer lett volna és 3 év de így jobb biztosítva mindenre .Igaz csak 2 év.
    Szóval szerintem ki lehet hozni ami kell olcsóbban is igaz nincsen számla meg nem lehet elszámolni. De ezek nekem amúgy se kellettek.
    Azóta boldogan használom bár a rohadt tok megszivat ,és lehet vissza kell küldenem pedig nagyon fain vékony stabil de nem tölti a pencilt sajnos csak mágnesesen oda vonza ott is marad sbatilan csak töltés nincsen. Ezért minden egyes töltésnél le kell fejteni a tokot amit rohadtul nem értek egy ekkora cégnél ,hogy lehet félre tervezni. Már próbáltam heggyel felfelé heggyel lefelé se kép se hang tültés nem jelez .Amúgy egy Panzerglass hátlaptokról beszélek és még baráti az ára is és az üvegfóliát se szedi fel.

    https://www.bestmarkt.hu/panzerglass-apple-ipad-pro-201820202021-tablet-tok-atlatszofekete-p740837

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák