Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
cog777
üzenetére
A banki appos résszel teljesen egyetértek, de itt sem hallottam soha senkitől feltörésről, kompromittációról. Nálam van egy régebbi tartalék telefon, amit csak a 2-step biztonsági bigyók miatt tartok, mert így ha beszarna a normál telóm, akkor nem kell bankfiókba menni, hogy utána egy új eszközön aktiváljam az appot. (egyik bankom erre nagyon érzékeny volt) Na most a régi telón is minden app hibátlanul megy, szóval szerintem túl van lihegve ez a biztonsági sztori.
Samu A54 kapcsán csak a korábbit tudom írni, ha Android, akkor flagship, lehetőleg Samu S széria. Az összes többinél előbb-utóbb hibák sora bukik elő, pl most anyám két éves Xiaomija felhívta úgy apámat, hogy 1. apám telóján látszik a hívás, 2. anyám telóján semmi nincs a híváslistában. Persze ez csak egy hiba a sok közül, telefon már volt gyári állapotra resetelve is. Ugyanígy párom Xiaomi Poco telefonján a wifi mindig tök instabil volt otthon, pedig openWRT fut a routeren és minden más eszközön nulla kiesés volt. Vettünk neki S21 FE telót, most hónapok óta egyetlen panasz sem jött tőle. iPhone is biztosan lenne ilyen jó, ezt nem kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest