- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nyugi.Áteszem oda is az itteni írásomat...Én olyanról nem hallottam, hogy Samsung készüléknél 1-3 nap alatt beég bármelyik ikon. A közel 2 éves Note 2 készülékemhez jött házhoz a Samu technikusa 4 napja. Sérült keretet cserélt...kértem, hogy az USB aljzatot is megnézné? Kicserélte a nyákot, amin rajta volt. Bár csak 1 évig jár , de mondtam neki, hogy esetleg az akkut is lehetne..kicserélte!! Ez kérem, szolgáltatás felsőfokon! A Samoledre térve...24 hónapig szó nélkül kicserélik...Azért 3-4 év kedvünk támad telót cserélni. Még egyszer: sem az iPhone, sem az iPad kijelzője messze nem hozza az amoled színhűségét, kontrasztját, és szinte tökéletes természetességét. Szerintem az Apple is fel fogja ezt ismerni. És bizony az Amoled , Oled kijelzőket is gőzerővel fejlesztik. Az IPS-en már nincs mit. ( Egyébként ugye az Apple is házhoz jön javítani?)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest