Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nyugi.Áteszem oda is az itteni írásomat...Én olyanról nem hallottam, hogy Samsung készüléknél 1-3 nap alatt beég bármelyik ikon. A közel 2 éves Note 2 készülékemhez jött házhoz a Samu technikusa 4 napja. Sérült keretet cserélt...kértem, hogy az USB aljzatot is megnézné? Kicserélte a nyákot, amin rajta volt. Bár csak 1 évig jár , de mondtam neki, hogy esetleg az akkut is lehetne..kicserélte!! Ez kérem, szolgáltatás felsőfokon! A Samoledre térve...24 hónapig szó nélkül kicserélik...Azért 3-4 év kedvünk támad telót cserélni. Még egyszer: sem az iPhone, sem az iPad kijelzője messze nem hozza az amoled színhűségét, kontrasztját, és szinte tökéletes természetességét. Szerintem az Apple is fel fogja ezt ismerni. És bizony az Amoled , Oled kijelzőket is gőzerővel fejlesztik. Az IPS-en már nincs mit. ( Egyébként ugye az Apple is házhoz jön javítani?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest