Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• formula01
    senior tag

#49986batai15 Hasonló örömöket kívánok Neked is az új ipaddel, mint önmagamnak!

#49987nincsnév007 & #49988formula01
    Mivel még 18-cal használtam a 9th gen-t így egyelőre maradok annál. Ahogyan olvastam a több ablakos kezelésből vettek el a ios26-ban, a .1-ben nem tudom, de nekem az egy nagyon hasznos és kellő funkció, ezért nem frissitem (egyelőre).

#49989atees
    Köszönöm a visszajelzést! Így lehet mégiscsak maradok a gyárinál. Esetleg, ha a közeljövőben lenne a ESR proból nem csak rózsaszín, bepróbálnám.

Nincs a 18-as ipadOS-el tapasztalatom, úgyhogy nem tudom, ott milyen volt, de a 26.1-en gyakorlatilag mindent ki tudsz rakni akármekkora ablakba, tudod rendezni/igazítani az ablakokat, de akár el is szórhatod amerre akarod, + az alap Ipad is megkapta a stage managert, úgyhogy én az ablakok miatt nem aggódnék. :)

BTW a kedden megrendelt tokom meg fóliám az ESR-től ma már a futárnál volt. :D
    Az más kérdés, hogy a kiszállítást 14:23 és 16:23 közé írták. Én 13:22-re értem haza munkahelyről. A kedves futár, 1 árva hívás nélkül, 13:19-kor átrakta a kiszállítást későbbi napra. Nyilván a telefont utána nem vette fel. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák