- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben arra jutottam, hogy a jelenlegi M1 MacBook Air-em helyett lehet, hogy jobban járnék egy iPaddel (valószínűleg elég lenne a 11. generációs alapmodell).
Eddig a MacBook-ot munkára és tartalomfogyasztásra is használtam, viszont az új munkahelyemen lesz céges laptop, így a MacBook-ot innentől főleg filmnézésre, olvasásra használnám.
Utazások során viszont gyakran előfordul, hogy nincs elég hely még a MacBook Air-t sem elővenni, ezért nehézkes rajta bármit nézni vagy olvasni.
Arra gondoltam, hogy veszek egy 11. generációs iPadet és hozzá egy Magic Keyboardot vagy valamilyen utángyártott billentyűzetet, hogy ha kell, tudjam kvázi „laptopként” használni.Mit gondoltok, megérheti így váltanom? Valóban kényelmesebb lehet iPaddel?
Van valakinek tapasztalata arról, hogy az alapmodell iPad működik-e dokkolóval, ha néha úgy használnám, mint egy MacBookot (pl. monitor + billentyűzet + egér)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest