Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Messze nyolcezer fölött!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Sziasztok ! A lányomnak karácsonyra vettem egy Epico magyar kiosztású billentyűzetet, az a gond van vele, hogy egyszerűen nincs rajta 0 gomb. Amikor a neten rákerestem a problémára az egyik webshop kommentjében azt írta valaki, hogy 'apróbb bosszúság hogy nincs rajta 0 és # és nehéz volt megtalálni a billentyűzet kombinációt'. Tehát elvileg van ilyen kombináció, de én nem találom. Ebben tudna valaki segíteni hogy mi az, vagy hogy hogy lehetne megtalálni?
Esetleg van itt is valami olyan mint win-nél hogy alt+karakterkóddal be lehet vinni egy karaktert? Vagy váltani angolra könnyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs