Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
Szia, használd egészséggel. Én 2017 óta használom a Pro verziókat. Semmi különös okom nincs rá, hogy ezt használjam (pl. munka, vagy tanulás) de nálam szinte a legfontosabb eszköz itthon, ezért veszem mindig a legjobbat. Van ugyan asztali gépem is (Windows) de 80%-ban iPad-en intézek mindent, és csak 20%-ot PC-n. Most az M2-esről váltottam az új M4-esre. Bíztam benne, hogy a papíron nagyobb akkuval rendelkező új modell némileg jobban bírja majd az elődnél. Egy tesztben (majd megkeresem, de most nem ugrik be hol ) azt írták, hogy böngészésnél 3 órával, videónál 1 órával bírt többet a 2022-es modellnél. Na nekem ez a többlet egyelőre nem tűnik fel. Tudom, kevesen használják az iPad kameráját, de én itt a házban és a ház körül szoktam vele fotózni. Na nekem ez is kicsit gyengébbnek tűnik, mint az elődöké, beleértve akár a 2020-ast is. A lassú automata fényerő szabályzó egyelőre nem tűnt fel, de majd figyelem. Én főleg álló módban használom, így a landscape módhoz alkalmatlan appok kevésbé érintenek. Önmagában az OLED, meg a vékonyabb, könnyebb készülékház számomra nem igazán indokolta volna a cserét, tekintve, hogy az elődmodell ettől lényegesen kevesebbe került. De most már mindegy, ezzel hosszabb távra tervezek, mivel ezúttal hazai, 3 év garis példányt szereztem be az eddigi 1 év garisokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest