Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Korábbi hozzászólásban linkeltem, hogy az apple ipad mini 7 smart folio tokja jó a mini 6-ra is a leírásuk szerint, így ez visszafelé is igaz lehet - igaz ez az oldalsó gombokat nem fedi mint pár bepattintós tok, így ha ott változott valami, akkor az olyan tokokkal lehet gond.
Ha már tok: valaki nem tud egy jó sleeve tokot mini 6-hoz, amibe belefér smart folio tokkal együtt? Otthon csak a smart foliot használom, de ha viszem valahova, bele szoktam rakni egy 10 éves gerilla márkájú általános sleeve tokba, csak azon már eléggé kezdi megadni magát a cippzár.
Pro 11-hez gyártanak nagyon jó sleeve tokokat, most vettem az alzán egy utolsó darabos leárazottat, ezt, de úgy vettem észre, hogy a mini eléggé hanyagolva van ilyen szempontból a legtöbb gyártónál.Ágyban olvasgatásra szerintem is jobb méret a mini 6, mint a pro 11-em, sokkal tovább tudom kényelmesen tartani - fotelben mondjuk a nagyobb képernyő miatt inkább a pro 11-et használom. Utazáshoz is jobb a mini 6, ha repülővel megyek valahova, általában a kisebb méret és tömeg miatt mindig ezt viszem magammal (igaz még egyszer sem mérték le a hátizsákom
).Az általad említett jelly scrollt én még nem vettem észre (ennek örülök is, mert utána biztos csak erre lennék ráfixálódva
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.
Kíváncsi vagyok, hogy a mini 7-nél ezt fixálják-e valahogy, vagy ha ugyanazok a panelek mennek bele, akkor ugyanúgy jelen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.