Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson
    addikt

nem igazán sikerült értelmezni: senki nem a stabilitásról beszélt - én sem...
    senki nem beszélt lefagyásról, kompatibilitási gondokról vagy esetleg bugokról

a beta már nem igazán beta, csodákat már nem fognak tenni a rendszer fluiditása az fog maradni, amit most mutat a beta
    főleg hogy egy 6 éves készülékről beszélek csodát nem vártam, és senki ne is higyje azt hogy az utolsó pár napban azért izzadnak a fejlesztők, hogy pont az én ezer éves készülékemet hozzák rendbe és optimalizálják...
    semmit nem fog már változni, és erre most volt lehetőség kipróbálni még a hivatalos kiadás előtt, mert akkor néha csak napok/hetek állnak a rendelkezésre a visszatérésre

Azt hiszem az értelmezés a te oldaladon nem sikerült, de sebaj.
    HA te egy béta szoftverrel való tesztelgetéssel igazoltnak találsz egy jövöbeli állapotot, akkor gratula hozzá, és kellemes idötöltést kivánok a további tesztekhez. :D

'semmit nem fog már változni'
    Nos ilyet csak laikusok tudnak állitani... de hát nem lehet mindenki szakember, úgyhogy semmi baj. :)

Csak finoman megjegyzem, hogy MINDEN évben jönnek ki további hibajavitások is, úgyhogy az elsö hivatalos verzió sem 100as... bizony, a rendszer fluiditása szempontjából sem, erre is volt már nem egyszer példa.
    Szép napot! :)

Új hozzászólás Aktív témák