- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Tegnap még működött a Microsoft Translator a Safariban a weblapokon kijelölt szövegek lefordítására. Ma már nem. kijelölő egy szöveget, és nem lehet kijelölni a cél nyelvet, üres a lista. Amennyiben pedig a forrás nyelvre kattintok, amit ugye általában automatikusan felismer, akkor mindig spanyol nyelvre fordít. A beállításokban a magyar nyelv van beállítva célnyelvként. Korábban pár másodperc alatt automatikusan lefordította az angol, vagy más nyelvű kijelölt szövegeket és megjelenítette a dobozban. Teljes weboldalt viszont minden további nélkül jól lefordít. Töröltem a sebhely adatokat a Safariban, illetve újratelepítettem az appot, és egyesével mindent újra beállítottam, de nem történt változás. IPhone-on is kipróbáltam, a helyzet változatlan.. Tapasztalta más is ezt a hibát, aki használja az appot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest