Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Nem vagyok egy nagy IOS/IpadOS guru, de szerintem a 3GB RAM tartalomfogyasztásra bőven elég és ahogy említettem a videó szerkesztés is fluidabb mint egy átlagos win-es laptopon (i5/8GB RAM). Persze ez függ a szoftvertől is, de magam is csodálkoztam, hogy a render is villám gyors volt az Ipad-en. A laptopot nem váltja ki nálam egyéb okok miatt, de nem a hardveren múlik, hanem az IpadOS miatt. Persze ha az ár nem számít, akkor nem kérdés, hogy az Air mindenben jobb és biztosan elég lesz még bármire évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest